donderdag 15 januari 2015

Smashbox on the rocks pallet


Toen  er bij onze Douglas een schap van Smashbox kwam was ik meteen enthousiast! Dat ik er iets van wilde hebben wist ik wel maar wat dat vond ik lastig. Toen ik het kerst pallet zag van Smashbox werd ik enthousiast! Wauw wat een prachtig pallet. Ik vond het echt super leuk dat ik dit product kreeg voor kerst!De verpakking is prachtig! De kleurtjes die je ziet komen echt door de camera. In het echt zie je die helemaal niet. Daarnaast is het ook een pallet die je makkelijk mee kunt nemen. Hij is niet super groot en voelt erg stevig.


De inhoud is prachtig. Hoe de kleuren erin zitten vind ik echt heel erg leuk. In het midden zit een soort diamant. Wat ik nog erg handig vind is dat er een grote spiegel in zit.


De kleuren die erin zitten zijn heel veelzijdig. Het zijn kleuren die ik nog niet zo heel veel heb en zeker niet in deze combinatie. Dat vond ik juist zo leuk aan het pallet.
De pigmentatie is echt geweldig. De oogschaduws zijn zacht en kruimelen minimaal. Fall out al je niet snel hebben. De pigmentatie is echt super mooi. De kleuren zijn op de hele lichte kleuren na allemaal met shimmer. Ik vind dit wel passen bij het idee dat het een pallet voor kerst is. Ik vind het ook erg fijn dat de highlighters matt zijn. Ik gebruik eigenlijk altijd matte highlighters.

Ik ben echt super blij met dit product! Ik weet niet hoelang deze nog te koop zullen zijn dus wil je hem graag wees er dan snel bij. De prijs weet ik niet en ga ik ook niet opzoeken omdat het een cadeau was.


1 opmerking: