vrijdag 16 januari 2015

Wat zit er in mijn make-up tasje

Door mijn opleiding haal ik op school vaak mijn make-up eraf. Daarom heb ik eigenlijk altijd wel een make-up tasje bij me. Omdat ik laatst een nieuw make-up tasje kocht voor school dacht ik dat het wel leuk zou zijn om mijn make-up tasje aan jullie te laten zien en alles wat ik meeneem.

Dit is mijn make-uptasje. Hij is licht roze met een lichte slangeprint. Ik kocht deze bij de Primark voor 4 euro.
Laten we beginnen met de producten die erin zitten voor het gezicht. Ik gebruik als eerst de BB cream van Catrice. Ik vind dit een hele fijne BB cream. Helaas is deze niet meer te koop.
Daarna heb ik nog de Catrice concealer. Ik gebruik de lichste kleur hiervan. Deze gebruik ik om oneffenheden weg te werken.
Tijd om af te poederen, dat doe ik met de Fit me poeder van Maybelline. Een hele fijne, lichte, poeder.
Ik gebruik daarna mijn favoriete bronzer, Hoola van Benefit. Deze gebruik ik om vorm te geven aan mijn gezicht.
Als blush zit de MAC blush in stubborn in het tasje. Mijn nieuwe liefde. Deze blush gebruik ik sinds ik hem heb elke dag. Echt een prachtige kleur die goed blijft zitten!
En als laatste voor het gezicht zien jullie MAC mineralized skinfinish in soft & gentle. Ook dit is een groot favoriet die ik bijna elke dag gebruik.
Dan heb ik nog een aantal producten voor de ogen en lippen. Als eerste gebruik ik een paintpot van MAC in painterly. Een huiskleurige paintpod die mijn oogleden egaal maakt en die ervoor zorgt dat mijn eyeliner goed blijft zitten. Gebruik je hiernaast nog oogschaduw kan je dit product ook gebruiken als oogschaduwbasis.
Voor de eyeliner heb ik de master precise liquid eyeliner van Maybelline. Dit is een eyeliner met een filte tip.
Ik gebruik altijd meerdere mascara’s. In het tasje had ik de They’re real mascara van Benefit en een mascara van Yves Rocher. Twee hele fijne mascara’s.
Na de ogen gaan we over op de lippen. Daarvoor heb ik altijd minstens twee producten bij me. Ik vind het fijn om keus te hebben wat ik op kan doen. Ik heb MAC faux eigenlijn altijd bij me. Wat een super fijne lipstick is dit! Zeker een aanrader. En nog de vloeibare lipstick van YSL in kleur 7.
Dit zijn de kwasten die ik meeneem. Mijn favoriete kwasten. Hier wil ik nog niet teveel over vertellen. Ik heb een artikel geplant waarin ik meer vertel over de kwasten die ik op dit moment gebruik. Ben je daar benieuwt naar dan heb je nog even geduld nodig.
Dit is alles wat ik zoal meeneem aan make-up. Sommige zullen het veel vinden, andere herkennen zich erin. Ik nam eigenlijk ook nooit wat mee maar sinds ik deze opleiding doe zit dit tasje standaard in mijn tas.

3 opmerkingen: