woensdag 14 januari 2015

Mac pain pot: painterly

Om eerlijk te zijn had ik nooit echt oog voor de MAC paint pot’s. Toen een vriendin van mij er een kocht en er helemaal enthousiast over was, ben ik er toch wel erg nieuwsgierig naar geworden. Ik besloot er ook maar een te gaan proberen!

De verpakking is natuurlijk zoals we van MAC gewend zijn. Ik hou van de uitsraling die MAC heeft. Al moet ik ook toegeven dat ik de nieuwe verpakking van de mineralized skinfinishes niet echt kan waarderen.
De verpakking is stevig en je kunt hem zonder zorgen meenemen. Ook heeft hij een prima formaat.
Ik heb hem in de kleur Painterly. Een huidkleurige kleur. Ik heb hiervoor gekozen omdat ik het eigenlijk voor elke dag fijn vind om zo een product te gebruiken. Ook als ik geen oogschaduw gebruik.
Ik ben echt verlieft geworden op dit product! Hij maakt mijn oogleden helemaal egaal, laat mijn oogschaduw mooi zitten en haalt de kleur naar voren.
Ik gebruik zo een product voor elke dag, maar als ik hem zou moeten omschrijven zal ik het toch wel een oogschaduwbasis noemen.
De prijs is het enige nadeel. Hij kost 18 euro en is onder andere te koop in de MAC pro stores, in de counters en op de Douglas online winkel.

2 opmerkingen:

  1. Een mac paint pot is denk ik 2 van de eerste dingen die ik aan ga schaffen als ik weer bij een mac counter ben! Ik hoor er zoveel goed over

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ooeh! deze wil ik al een tijdje proberen. binnenkort maar eens bestellen! x

    BeantwoordenVerwijderen