woensdag 7 januari 2015

New in #3

Het is nog niet heel lang geleden dat ik een artikel heb geschreven over nieuwe producten maar toch is hier alweer de derde editie. Ik ben naar de kerstmarkt in Den Haag geweest. De kerstmarkt was niet zo heel erg speciaal maar gelukkig was het ook koopavond en heb ik nog wat leuke dingen kunnen kopen.

Mijn moeder en ik zijn allebei gek op The body shop producten. Natuurlijk moesten we even kijken naar de kerstgeuren. Omdat ik van de nieuwe appeltjes geur al een pakket had besloten we voor frosted cranberry te gaan. We kochten voor 7 euro de shower gel. Het tweede product wat we erbij namen was voor de helft van de prijs dus namen we er voor 5 euro nog de body lotion bij.
In Den Haag kun je MAC kopen bij de Bijenkorf of bij de MAC pro store. De MAC pro store zat in een verbouwing en is een hele tijd dicht geweest. Ik zocht al een hele tijd de fluidline, maar die verkopen ze alleen bij de pro store. Een tijdje geleden is de pro store weer open gegaan en kon ik hem eindelijk uit proberen!
Sinds kort zit er een nieuwe Douglas in de stad die NYX verkoopt. IK vind het een heel erg leuk merk en was nog erg benieuwt naar de HD concealer. Deze kocht ik voor 6,99.
Dit was het weer. Wat hebben jullie de afgelopen tijd allemaal gekocht?

2 opmerkingen: