maandag 5 januari 2015

Mijn kerstcadeau's

Ik weet dat ik een beetje aan de late kant ben maar toch vind ik het altijd heel erg leuk om te zien wat andere beauty bloggers voor kerst hebben gehad! Dat ik dan ook de reden dat ik dat vandaag met jullie deel. Ik ben enorm verwend met kerst met heel veel beautyspulletjes dus laten we snel beginnen.

In de ochtend van eerste kerstdag begonnen we met een ontbijt met mijn moeder, vader en vriend. Daarna gingen we de eerste cadeautjes onder onze eigen kerstboom openmaken.
Van mijn ouders kregen mijn vriend en ik een bioscoop bon. In de winter vind ik het altijd gezellig om samen naar de bios te gaan dus deze komt zeker goed van pas.
Van mijn vriend kreeg ik een super leuk onverwachts cadeau. Hij had zelf sculcandy oortjes gekocht en ik vertelde dat ik diezelfde oortjes in het roze zo leuk vond. Hij irriteert zich er altijd aan dat ik het prima vind om oortjes van 1 euro te gebruiken. Daarom kreeg ik de roze sculcandy oortjes van hem.
Mijn moeder werkt bij Avance. Op vrijdag, als ik stage heb, gaan we altijd samen naar ons werk en ga ik nog even mee met haar naar de winkel. Al een paar weken stond ik te kwijlen bij de bovenstaande tas. Tot hij een paar weken terug was uitverkocht. Ik was heel verbaasd toen ik de tas uitpakte en bleek dat hij uitverkocht was aan mijn ouders.
Die middag gingen we naar mijn familie. We trekken elk jaar lootjes en kopen dan voor een bepaald bedrag cadeautjes voor elkaar.
Dit jaar had mijn opa mijn getrokken. Ik heb deze dingetjes op mijn lootje geschreven. Toen ik ze opende zaten ze in een thee doosje. Ik trapte er bijna in dat ik echt een doos thee had gekregen. Ik kan zulke grapjes altijd wel waarderen.
De eye make-up remover pads van Kruidvat wilde ik al een tijd proberen maar nooit kocht ik ze. Ik vond het wel een leuk cadeau om op mijn lijstje te schrijven.
De filt stiften liquid eyeliners zijn helemaal in op dit moment. Toch had ik er nog geen geprobeerd. Daarom vroeg ik de master precise liquid eyeliner van Maybelline.
Nog iets wat ik al lang wilde proberen maar zelf steeds maar liet liggen. De Eyebrow set van Catrice. Een heel bekend en gelieft product.
Op tweede kerstdag gingen we naar mijn schoonfamilie. Daar heb ik ook nog twee prachtige cadeau’s gehad.
Als eerst de Dandelion blush van Benefit. Een blush waar ik al eerder een testertje van had en waar ik heel erg enthousiast over was! Het is een hele lieve blush die een prachtige natuurlijke glow geeft aan je huid.
En als laatste mijn eerste Smachbox product. Alweer een tijd terug kregen we bij onze Douglas Smachbox in de winkel. Ik vind het een heel interessant merk en wilde er zeker wel iets van proberen. Toen ik het Smachbox kerstpallet zag wist ik dat ik die heel erg graag wilde! Het is echt een prachtig pallet waar jullie volgende week donderdag meer over kunnen lezen op mijn blog!
Ik ben super blij met mijn cadeau’s en ben enorm verwend deze kerst! Dankjulliewel voor de mensen die dit lezen met wie ik deze kerst was. Ik heb een hele leuke kerst gehad!
Wat hebben jullie gekregen voor kerst?

2 opmerkingen: