maandag 12 januari 2015

MAC fluidline brow gel

Al een hele tijd ben ik op zoek naar de MAC fluidline. Steeds verkochten ze hem maar niet bij de verkooppunten in de Bijenkorf. Toen de MAC pro store werd geopend ben ik er zo snel mogelijk heen gegaan om dit product te proberen en uiteindelijk ook aan te schaffen. Wat ik er uiteindelijk van vind lezen jullie hieronder.

De verpakking is niet heel groot maar dat is ook niet nodig bij zo een product. Je doet er lang mee en de kleine verpakking is handig om mee te nemen. In de winkel werd ik er wel op gewezen dat ik de verpakking altijd goed moest dichtdraaien omdat het product anders kan uitdrogen.
Dit product is te krijgen in drie verschillende kleuren. Een met een roze tint, een voor blondines en een voor brunettes. Ik moest zeggen dat ik door de weinige kleurkeuze een beetje twijfelde. Ook las ik op internet verschillende meningen over de kleur van dit product. Ik heb hem daarom laten aanbrengen in de winkel en dat kan ik jullie ook aanraden. Kijk eerst in de winkel of de kleur echt goed bij je past. Kijk niet alleen in de winkel maar ook even in het daglicht.
Ik heb geluk en vond de kleur prachtig. Ik heb de kleur voor blondines die heet dirty blonds.
Ik breng het product aan met een schuin afgesneden eyeliner kwastje. Dit werd in de winkel ook gedaan en ik merk dat ik dit ook het fijnst vind.
Het product brengt echt super makkelijk aan. Ik had gedacht dat ik er wel wat moeite mee zou hebben in het begin maar dat was gelukkig niet zo. Het product droogt vrij snel op waardoor je erna geen gel meer hoeft te gebruiken.
Ik vind het resultaat wat je ermee kunt bereiken heel erg mooi. Heb je het eenmaal aangebracht is het wel wat lastig om het nog te vervagen. Maar je krijgt er wel al snel gevoel voor en brengt het snel en gemakkelijk aan. Het is in het begin even proberen.
Een goedkoop product is het helaas niet. Voor dit product leg je 18 euro neer. Ik vind het hem wel waard en ben er erg blij mee. Wenkbrauwen is wel iets wat je gezichtsuitdrukking helemaal kan veranderen.
 

1 opmerking: