zondag 11 januari 2015

Herondekt: ELF hydraterende primer

Vandaag wil ik het graag over een product hebben die ik heb herontdekt. In het begin vond ik dit product helemaal niet fijn, maar nu gebruik ik hem dagelijks. Waarom ik het product nu wel super fijn vind lezen jullie hieronder.

De verpakking van de ELF hydraterende primer is erg mooi en handig in gebruik. De primer moet je make-up langer mooi houden maar ook je huid hydrateren.
Toen ik het product kocht was het warm weer en mijn huid is dan ook best wel vettig. Met deze primer ging ik alleen maar sneller glimmen. NU mijn huid door de kou veel droger is is dit juist een hele fijne primer. Hij zorgt dat ik geen droge plekken in mijn make-up krijg en laat inderdaad mijn make-up langer zitten.
Ik ben heel erg enthousiast over dit product. Het is echt een primer voor mensen met een droge huid! Hij kost 6.80 en is te koop op de eyeslipsface webshop.

2 opmerkingen:

  1. Lijkt mij een fijne primer. Momenteel probeer ik dit steeds te dragen als ik make-up op doe en ik merk echt wel het verschil wanneer ik wel of geen primer draag.

    BeantwoordenVerwijderen