zaterdag 31 januari 2015

Catrice wenkbrauw set

De afgelopen twee jaar ongeveer, heb ik met alle liefde mijn Essence wenkbrauwpotlood gebruikt. Elke dag gebruikte ik dat potlood, en niets anders vond ik beter. Toch ben ik de afgelopen tijd meer producten gaan gebruiken voor de wenkbrauwen. Vandaag review ik voor jullie De Catrice eyebrow set.

Het setje ziet er leuk uit. Heel simpel maar juist het simpele eraan vind ik mooi. De grootte is perfect. Hij is prima voor op reis.
Voor we naar het product zelf gaan even over de tools die je erbij krijgt. Aan de zijkant van de verpakking zit een klein laatje met daarin een klein pincet en een kwastje met een schuin afgesneden kwastje en een spoolie.
Het zijn geen geweldige tools, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik mijn wenkbrauwen er prima mee kon doen. Het pincet werkt prima. Met het kwastje valt ook nog wel goed te werken.
In het palletje zitten twee kleuren. Ik gebruik ze allebei door elkaar. Door de combi van deze twee tinten hebben heel veel mensen hier wat aan.
De pigmentatie is precies goed. Er komt snel poeder vanaf maar hij is ook niet zo goed gepigmenteerd dat je moet uitkijken hoeveel je aanbrengt.
De poeder geeft een natuurlijk effect. Heel erg mooi! Dit is zeker een aanrader. Het was een kerstcadeau dus precies de prijs weet ik niet. Hij zak niet duurder dan 4 euro zijn en te koop bij het Kruidvat.
 

3 opmerkingen:

  1. Lijkt mij een erg fijn wenkbrauw set voor dat prijsje.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Veel mensen die ik ken gebruiken deze! Ik gebruik nu de wenkbrauwpoeder van Essence, maar deze ziet er ook echt goed uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ik heb hem zelf in gebruik en ik ben er verlieft op!

    BeantwoordenVerwijderen