vrijdag 19 december 2014

NYX blush in Taupe

NYX is een merk die mij steeds meer aanspreekt. Ik heb eerder het jumbo eyepencil in milk geprobeerd maar de NYX blush in Taupe stond ook al wel een tijdje op mijn verlanglijst. Toen ik hoorde dat in de stad in Den Haag een nieuwe Douglas is geopend met NYX ben ik er meteen naartoe gegaan.

De verpakking is simpel maar zeker niet lelijk. Hij kan makkelijk mee op reis en zit stevig in elkaar.
De blush is in de kleur taupe, niet echt een blush kleur dus. Deze kleur staat er ook meer bekend om om mee te shapen. Voor blondines is een taupe kleur vaak mooier dan een bruin tint. Ik wilde dat wel eens proberen.
De poeder is goed gepigmenteerd maar is gelukkig ook goed op te bouwen in kleur. Ik heb een lichte huid en blond haar en voor shapen is hij echt perfect. Mijn huid kan meestal wel de lichtste kleuren van de drogisterij hebben dus heel erg licht ben ik ook weer niet. Maar voor de aller lichtste onder ons denk ik dat hij ook erg mooi is.
Ik heb mijn nieuwe shape poeder gevonden. Afwisselend met Benefit Hoola bronzer draag ik deze elke dag! Hij is online bij Douglas te krijgen (gratis verzenden) en in sommige fillialen. Hij kost 6.99.

3 opmerkingen: