donderdag 18 december 2014

Real techniques setting brush

Dinsdag konden jullie al zien dat ik de blush brush van Real Techniques had gekocht. Daarnaast had ik ook nog de setting brush gekocht. Een kwast waarvan ik twijfelde om hem te kopen maar gelukkig toch heb gekocht. Vandaag kunnen jullie hier meer over lezen.

Met de setting brush kun je plaatselijk poeder aanbrengen of bijvoorbeeld je highlighter aanbrengen. Ik gebruik hem voor highlighter.
Het is een wat kleinere maar toch hele zachte kwast.
Ik ben groot fan van het plaatselijk aanbrengen van poeder en doe dit bijna elke dag. Deze kwast is daar heel fijn voor. Ik gebruik alleen een wat kleinere variant hier van om dat te doen. Ik gebruik hem echt voor highlighter. Mijn highlighter kan ik veel beter plaatsen waardoor hij vaak mooier zit. Daarnaast is deze kwast gewoon super fijn in gebruik.
Voor sommige zal dit een beetje een overbodige kwast zijn. Ik vind hem wel heel erg fijn! Echt een beetje een kwast voor een echte beauty liefhebber.
Met deze kwast is mijn Real Techniques familie compleet. Natuurlijk zijn er nog veel meer kwasten van dit merk maar die spreken mij niet aan. Alle kwasten die ik graag wilde proberen heb ik nu en vind ik allemaal heel erg fijn. Real Techniques is dus zeker een merk waar ik even een kijkje bij zou nemen!

1 opmerking: