donderdag 4 december 2014

Essence LE like an unforgettable kiss


Vanaf half februari tot maart 2015 brengt Essence voor alle romantische beauties speciaal voor Valentijns dag de LE like an unforgettable kiss. Het romantische kleurschema in passievol roze, paars en rood gocust zich op liefde en dat kun je zien aan de producten. Ik ben erg benieuwt hoe deze LE er in de winkel uitziet. Ben je benieuwt welke producten er in deze LE zitten, kijk dan snel verder!





essence like an unforgettable kiss – eyeshadow

Kijk elkaar diep in de ogen… de drie prachtige oogschaduwen met een zachte textuur in trendy mint, blauw en paars hebben een hip parelmoereffect. Een echte eye-catcher: elke tint heeft een ander reliëf – slotjes, hartjes en kussende lippen versieren de verschillende kleuren. Verkrijgbaar in 01 always on my mint, 02 love is in the air en 03 cloud number nine.

Consumentenadviesprijs: € 1,89



essence like an unforgettable kiss – lip smoother

De eerste kus! De lipsmoother verzorgt je lippen zodat ze heerlijk zacht en gaaf aanvoelen. Het lichte peelingeffect maakt ze ook nog eens heerlijk glad. Bovendien geef je lippen met de lipsmoother een mooie glans en voelt de crèmetextuur fijn aan. Verkrijgbaar in 01 keep calm and kiss me.

Consumentenadviesprijs: € 1,99

 





essence like an unforgettable kiss – lipstick

Hopeloos verliefd… de lipsticks in abrikoos, roze en felrood houden de focus op je prachtige mond. De hoogglans textuur geeft je lippen ultieme glans en zorgt tegelijkertijd voor mooi verzorgde lippen. Verkrijgbaar in 01 nothing but lovestoned, 02 pink me en 03 keep calm en kiss me.

Consumentenadviesprijs: € 2,39

 





 

essence like an unforgettable kiss – duo blush

Tweetal… de duo blush geeft je gezicht een subtiel vleugje kleur dankzij de twee perfect op elkaar afgestemde tinten. De combinaties van licht abrikoos met levendig perzik en rosé met roze zorgen voor frisblozende wangen. En de superleuke hartvormige verpakking is een echte eye-catcher! Verkrijgbaar in 01 nothing but lovestoned en 02 pink me.

Consumentenadviesprijs: € 3,99

 



essence like an unforgettable kiss – blush brush

Ware liefde! De blush brush is gemaakt uit fijne synthetische haartjes in een rozetint en loopt taps zodat het extra gemakkelijk is om de blush  op te nemen, aan te brengen en te blenden. Het paarse hart in het midden geeft de kwast een totaal unieke look – wow! Verkrijgbaar in 01 dear valentine!

Consumentenadviesprijs: € 2,89

 






essence like an unforgettable kiss – nail polish

Een handkus! De tinten abrikoos, mint, paars en roze zullen alle beautyharten sneller laten bonzen. De nagellakken bieden hoge dekking en een supershiny gel-finish voor topresultaten! Verkrijgbaar in 01 nothing but lovestoned, 02 always on my mint, 03 you let my heart skip a beat en 04 pink me.

Consumentenadviesprijs: € 1,89

 



essence like an unforgettable kiss – fragrance

Adembenemend! Deze sprankelende, fruitige bloemengeur is net zo spannend als je eerste kus en brengt geweldige herinneringen zo weer terug! De topnoot met roze grapefruit, mango en mandarijn biedt direct een heerlijke frisheid. De combinatie met lelie en framboos in het hart resulteert in een superromantisch parfum. Warme sandelhout, musk en vanille in de basisnoot geven de geur een tikje sensualiteit. 10 ml.

Consumentenadviesprijs: € 2,99.

De mini van 10 ml en grotere flacon van 50 ml voor € 6,99 -  zullen worden toegevoegd aan de standaardcollectie.

 

1 opmerking: