vrijdag 5 december 2014

MAC soft en gentle

Soft en gentle van MAC is een heel erg bekend product van MAC. Ik wilde deze dan ook graag proberen. Van het geld van mijn verjaardag besloot ik dus om hem eindelijk maar te kopen. Ik vind het heel er leuk om deze review te kunnen schrijven dus laten we maar meten beginnen.

Ik begin deze review negatief over de verpakking. Sinds kort heeft MAC nieuwe verpakkingen en ik vind ze echt heel erg lelijk. De oude verpakkingen vind ik gewoon veel mooier en zaten steviger in elkaar. Ik vind dat je voor dat geld gewoon een stevige verpakking moet krijgen. Dat ik hem lelijk vind is natuurlijk persoonlijk.
Iets wat ik nog wel mooi vind aan de verpakking is dat je het product erdoorheen kunt zien. Die is namelijk wel echt prachtig!
Wat een prachtig product is het toch! De glans die eroverheen zit is echt geweldig.
Het product brengt makkelijk aan. Het is een goed gepigmenteerd product en je hebt echt maar heel weinig nodig per keer. De glans is gewoon geweldig. Ik hou normaal helemaal niet van veel highlighter maar van deze kan ik echt geen genoeg krijgen. Het liefst breng ik hem ook best wel dik aan.
Ik heb echt totaal geen spijt dat ik deze gekocht heb! Hij is het geld ook wel echt waard. Hij kost 30 euro.

2 opmerkingen: