dinsdag 2 december 2014

Dislikes van nu

Toen ik de favorieten van de maand aan het schrijven was bedacht ik me dat ik al een hele tijd geen artikel had geschreven over producten die ik helemaal niet zo fijn vind. Ik ging op zoek naar producten maar vond er maar heel weinig. Toch wilde ik hier wel een artikel over schrijven. Daarom heb ik 1 product die ik echt niet fijn vind en 2 die ik gewoon niet vaak gebruik of niet helemaal snap.


Een product die ik echt niet fijn vond was de mascara van YSL. Gelukkig heb ik deze gekregen maar ik vond hem echt helemaal niks. Ik verwachtte er best wel wat van maar kreeg helaas alleen maar klontjes.
De Benefit ooh la la is een product die je onder je ogen aanbrengt om het op te lichten. Daaronder  moet je nog wel concealer aanbrengen. Ik vind het product niet heel slecht maar ik heb gewoon niet het gevoel dat het heel erg veel doet. Daarom zou ik hem niet in het groot kopen en gebruik ik hem niet erg veel.
En als laatst alweer de ultimate moisture foundation van Catrice. Ik vind hem niet heel slecht maar hij is gewoon niet wat ik zoek in een foundation. Het is het allemaal net niet en daarom gebruik ik hem niet heel erg vaak.
Welke producten vinden jullie echt niet fijn?

1 opmerking: