maandag 24 november 2014

Real techniques starter set


Vorige week schreef ik al iets over de expert face brush die ik kreeg voor mijn verjaardag. Deze week heb ik nog een artikel voor jullie over de starter set van Real Techniques. Ook deze kreeg ik voor mijn verjaardag. Ik ben deze meteen gaan uitproberen dus lees snel verder.
De set komt met een tasje. Je kunt alle 5 de kwasten die met de set komen erin bewaren maar ook nog twee extra kwasten. Het tasje kun je echt gebruiken om mee te nemen, waar hij erg handig voor is, maar je kunt hem ook neerzetten. Ik gebruik beide opties.


In de set zitten zoals ik al eerder zij 5 kwasten die eigenlijk allemaal bedoeld zijn voor de ogen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik ze daar niet allemaal voor gebruik.


De eerste kwast in de set is de deluxe crease brush. De bedoeling is dus om deze te gebruiken in de crease. Ook daar is hij erg fijn voor maar ik gebruik hem voor het aanbrengen van mijn concealer. Hij is vrij groot en stevig dus hij is daar erg fijn voor.


Daarnaast zit de base shadow brush. Ook deze kwast is zowel fijn voor oogschaduw als voor de basis van het gezicht. Ik gebruik hem voornamelijk voor het plaatselijk aanbrengen van mijn poeder.


Dit is de accent brush. Deze kwast is echt perfect voor het omlijnen van je wenkbrauwen. Ik breng na het tekenen altijd concealer om mijn wenkbrauwen aan om ze strakker te maken. Deze kwast is daar perfect voor. Je kunt hem ook gebruiken voor oogschaduw.


Dit is de fine liner brush. Een erg fijne kwast voor het aanbrengen van gel eyeliner. De kwast is fijn maar ik moet eerlijk zeggen dat ik niet vaak gel eyeliner gebruik.


En de laatste kwast alweer is de brow brush. Door deze kwast ben ik weer wenkbrauwpoeder gaan gebruiken. Hij breng heel erg precies en mooi aan.

Ik ben echt super blij met deze set kwasten! Ik gebruik ze allemaal bijna elke dag en ben er erg tevreden over. Wil je eens wat extra infesteren in goede kwasten kan ik deze zeker aanraden!

3 opmerkingen: