zondag 23 november 2014

hoe gaat het nu met je?

Zoals je al aan de titel kon zien wordt dit een persoonlijk artikel. Weer eens bijkletsen hoe het nu gaat met mij. Ik doe dit niet heel vaak omdat ik het idee heb dat ik dan niets te melden heb. Vandaag heb ik jullie wel een hoop te vertellen.

Waar zal ik eens beginnen. Laat ik even beginnen met mijn verjaardag. Voor jullie was ik twee weken terug jarig. Nu ik het schrijf was mijn verjaardag gister. Afgelopen zaterdag heb ik mijn verjaardag gevierd en toen voelde ik me eigenlijk ook wat meer jarig.
Mijn moeder en ik hadden afgesproken om om half 12 taart te gaan halen dus ik stond klaar om half 12 toen opeens de bel ging. Toen ik opendeed stond er ineens een lesauto voor de deur voor mijn eerste rijles. Ik was echt heel erg verast maar werd ook opeens heel erg zenuwachtig. Ik had mijn rijlessen gekregen voor mijn diploma maar we hadden verder nog niets geplant. Uiteindelijk was het echt een super leuke les en heb ik heel erg veel zin in de volgende lessen.
Daarmee kom ik meteen op het volgende onderwerp. Het word steeds drukker! Ik vind het altijd cliché om hier over te praten omdat iedereen zegt dat ze het zo ongelooflijk druk hebben en het meestal wel meevalt. Nu ik merk dat ik eigenlijk geen tijd meer heb voor het bloggen vind ik het wel even nodig om hier een stukje aan te wijden. Ten eerste zit ik veel langer op school dan vorige jaren. Ik zit meestal tot 4 a 5 uur op school. Daarnaast werk ik nog 2 avonden in de week. Ik vind het belangrijk om 1 avond in de week nog te blijven dansen. Op vrijdag loop ik stage van 9 tot 6 en daarnaast zijn nu dus de rijlessen gekomen. Omdat ik Dit allemaal doordeweeks doe en het bloggen ook het liefst niet in het weekend doe zijn mijn artikelen soms wat korter. Sorry daarvoor. Het is gewoon wat druk met allemaal super leuke dingen!
Als laatste wil ik nog een klein stukje schrijven over school. Ik heb het echt ontzettend naar mijn zin! Op dit moment, voor jullie vorige week, zit ik in mijn eerste toetsweek op deze school. Heel erg spannend omdat ik nog niet precies weet hoe de vraagstelling zal zijn en omdat het de eerste keer is dat ik een praktijktoets heb. Morgen heb ik mijn eerste praktijk toets visagie. Daar ben ik niet zo heel zenuwachtig voor. Donderdag heb ik een praktijktoets van hand of voet en gelaat. Hiervoor heb ik ook een model moeten regelen. Ik ben erg benieuwt! Ook heb ik heel erg veel zin in de volgende periode. Ik ben benieuwt wat voor nieuwe dingen we weer gaan doen en ik zie het ook echt als een weer heel nieuw begin. De eerste periode was toch even wennen aan de school, de leraren en de vakken en nu je eenmaal gewend bent gaat het weer heel anders.
Hoe gaat het met jullie?

1 opmerking:

  1. Leuk om zo'n update te lezen! Ondanks dat je het druk hebt, gaat het precies wel super met jou! :)

    BeantwoordenVerwijderen