dinsdag 25 november 2014

Make-up revolution wow gloss

Make-up revolution is een merk die steeds meer bekendheid krijgt in Nederland. Toen ik erover hoorde was een van de dingen die mijn aandacht trokken hun lipglossjes. Ze hebben gewoon veel kleurkeuze in een hele leuke verpakking. Ik was er erg benieuwt naar en ben dit leuke glossje met veel plezier gaan testen.

De verpakking is natuurlijk super leuk. Het is best een grote verpakking maar hij is erg plat. De kleuren vind ik leuk en de uitstraling die het product geeft zorgt er gewoon voor dat het er heel erg leuk uitziet.
De applicator is gewoon simpel maar werkt prima. Zoals ik eigenlijk altijd zeg zijn de meest simpele applicators meestal toch het fijnst.
De substantie is anders dan ik had verwacht. Ik had echt een glossje verwacht maar het neigt wat meer naar een vloeibare lipstick. Hij dekt erg goed, plakt niet en de structuur is erg fijn. 
De kleur vind ik erg mooi. Ik breng hem vaak heel lichtjes aan en dan is het een perfect nude kleurtje. Op de foto lijkt hij een beetje roze maar hij gaat toch wat meer naar de oranje kant. Ik hou daar heel erg van maar ben je er niet zo van is er nog genoeg kleurkeuze.
Ik ben heel erg blij met dit glossje. Hij staat leuk in mijn stash en is fijn in gebruik. Make-up revolution is alleen online te bestellen. De wow gloss kost 2,99.

2 opmerkingen: