woensdag 12 november 2014

Opgemaakt #9

Doordat we mijn kamer, en vooral het beauty gedeelte, wat aan het veranderen zijn had ik al een hele tijd niet meer in mijn opgemaakt lade gekeken. Ik schrok een beetje van wat er allemaal in lag toen ik er vorige week weer eens in keek. Ik heb echt heel erg veel opgemaakt! Daarnaast heb ik ook heel erg veel opgeruimd maar het meeste daarvan heb ik meteen weggegooid.

Voor mezelf heb ik 4 pakken wattenschijfjes opgemaakt. Als ik ook kijk naar de wattenschijfjes die ik op school op maak kun je er denk ik nog wel 3 bij tellen. Voor eigen gebruik zijn het er in ieder geval 4. Ik gebruik wattenschijfjes altijd om mijn gezicht te reinigen.
De Guhl conditioner voor blond haar heb ik al een hele tijd geleden op gemaakt samen met de shampoo. Ik vond hem erg fijn maar niet heel bijzonder. Ik merkte er in ieder geval niets van dat hij speciaal voor blond haar bedoeld is.
Daarnaast staat een product van Rituals. Ik vond dit een heel erg bijzonder product. De geur was apart maar niet vies. De substantie leek een beetje op scheercrème. Heel apart maar zeker niet verkeerd!
De garnier micellair water is een groot favoriet bij mij! Er staat ook al weer een nieuwe fles klaar om te gaan gebruiken. Hier haal ik echt elke avond mijn make-up mee weg. Hij is heel erg mild voor mijn huid maar haalt echt alle make up eraf.
Als laatste staan er twee droogshampoos. Een van Batiste en een van Kruidvat. Ik vond die van Batiste net iets fijner maar die van het Kruidvat werkte ook wel prima.
Mijn schattige Balmi lippenbalsem is op. Nouja niet helemaal maar hij is wel helemaal plat. Ik gebruik hem daardoor eigenlijk nooit meer en besluit hem toch maar weg te doen. Ik vind hem wel heel er fijn dus heb wel ene nieuwe gekocht!
De Essence poeder heb ik helaas laten vallen. De hele poeder lag ernaast in miljoenen stukjes. Niet meer te redden helaas. Het was een fijne poeder maar ik heb deze nog in een losse vorm dus koop hem nog niet opnieuw.
Iets wat nog niet op is maar wat ik wel weg doe is de tonic van Dermo therapy. Deze tonic bevat veel alcohol denat wat ik echt vreselijk vind. Daarnaast lekt hij ook nog eens waardoor ik hem niet in mijn stash kan bewaren. Deze gaat lekker de prullenbak in!
Nog een product die niet helemaal op is maar die ik wel fijn vond! De showerjelly van Lush in de geur woosh. Ik vond dit product echt heerlijk ruiken maar ik vond hem moeilijk in gebruik. Ik rook er elke keer weer aan als ik onder de douch stond maar uiteindelijk is hij toch gaan bederven. Ik moet hem nu helaas weggooien.
En als aller laatste is de smooth primer van de Etos op. Deze gebruik ik elke dag en heb ik alweer opnieuw gekocht. Dit is echt een super fijne primer!
Wat is het laatste product wat jij op maakte?

3 opmerkingen:

  1. Mooie producten heb je opgemaakt! Vooral de micellair water wil ik uitproberen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat heb je veel opgemaakt. Jammer dat die tonic zo tegen viel.

    BeantwoordenVerwijderen