donderdag 13 november 2014

Benefit pakket


De kerstdagen komen steeds dichter bij en de winkels beginnen langzaam vol te stromen met de nieuwe kerstcollecties. Ik ben gek op kerstcollecties omdat die altijd extra mooi worden gemaakt. Daarnaast komen ook veel merken met leuke pakketjes. Een van die merken is Benefit. Van Benefit kocht ik laatst het goodies a go-go kerstpakket.


De verpakking van dit doosje is echt heel erg schattig. Als je hem koopt komt hij in een kartonnen huisje. Waarneer je het karton eraf haalt zie je dat er een metalen huisje tevoorschijn komt die precies hetzelfde is als het doosje. Heel erg leuk om zo op je make-up tafel neer te zetten!


Het huisje kunt je openklappen. Voor je de producten ziet zie je nog een boekje waar wat product informatie in staan en wat leuke tips en trics. Daarnaast zit er nog een plasticje over de producten om ze te beschermen en met de namen van de producten.


Dit is wat er in het doosje zit. 4 hele mooie oogschaduws, de stay don’t stray oogschaduwbasis en de they’re real! Mascara.


De stay don’t stray oogschaduwbasis vind ik er heel erg leuk uitzien. Hij is handig om mee te nemen en werkt heel erg fijn! Bij mij laat hij mijn oogschaduw de hele dag mooi zitten en maakt hij een gladde basis voor het aanbrengen. Mijn oogleden zijn niet heel erg vettig dus echt de ideale testpersoon voor dit product ben ik eigenlijk niet. Als je deze oogschaduwbasis los koopt dan krijg je natuurlijk een grotere verpakking van 10 ml. Deze kost 25,50.

De they’re real mascara is een hele bekende mascara van Benefit. Ik had deze mascara al een keer uitgeprobeerd omdat er al een keer een kleine verpakking van in de glossybox zat. Ik vond hem toen al heel erg fijn en was ook erg blij dat deze er ook in zat. Mascara is natuurlijk heel erg persoonlijk, ik vind hem heel erg fijn maar een ander kan hem vreselijk vinden. Ik heb vrij makkelijke wimpers en deze mascara doet voor mij precies wat ik zoek in een mascara. In dit pakket zit een kleinere verpakking, leuk als je hem een keer wilt proberen. Koop je hem los kun je kiezen uit een verpakking van 3 gram deze kost 9.95 en een verpakking van 8,5 gram deze kost 24.50.


Op de foto vond ik de kleuren niet geweldig overkomen maar ze zijn echt prachtig. Als je ze alle 4 in 1 look wild verwerken word het wel een nude look en kun je er ook maar een aantal looks mee maken. Ik vind het daarom wel fijn om deze nog te combineren met wat spannendere kleuren. Toch vind ik het erg leuk dat er juist neutrale kleuren inzitten die voor iedereen geschikt zijn. De nude kleuren zijn qua oogschaduw toch wat meer in nu en ik wilde ook graag wat neutrale tinten van goede kwaliteit.

De pigmentatie is super en de structuur is heel erg fijn. Geen korrelige oogschaduws maar heel erg zacht. Ze hebben al een goede pigmentatie maar zijn ook erg fijn om op te bouwen in kleur.

Deze oogschaduws zijn buiten dit doosje alleen los te koop en kosten 19 euro per stuk.

De kleuren zijn van links naar rechts: kiss me. Im tipsy – guilty pleasure – thanks a latte – call me buff.


Hierboven is nog een foto waar ik de producten heb gebruikt.

Het doosje kosten 26 euro. Ik vond dit echt heel erg goedkoop. Als je kijkt wat je kwijt bent als je de producten los koopt ben je veel duurder uit. Natuurlijk zijn de oogschaduwbasis en de mascara wel wat kleiner qua verpakking maar je doet alsnog erg lang met de producten en je kunt ze juist uitproberen. Ik wilde eerst 1 oogschaduw kopen deze kost alleen al 19 euro. Nadat de korting er bij mij was afgegaan was dit setje nog 19,50. Daarom ging ik voor deze.

Je kunt dit setje online bestellen bij de Douglas of hun winkels kopen.


2 opmerkingen:

  1. Wat een leuke kit en wat sta je er mooi op :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ontzettend leuke kit! Mooie producten en qua prijs valt het zeker mee met de korting ook nog erbij.

    BeantwoordenVerwijderen