zaterdag 29 november 2014

Nieuwe stash

Omdat mijn opbergruimte voor mijn make-up wat te klein werd heb ik een kleine verbouwing in mijn kamer gevraagd voor mijn verjaardag. Als cadeau kreeg ik een nieuwe spiegel met lampen en nieuwe kastjes om mijn make-up in op te bergen. Vandaag laat ik jullie zien hoe het geworden is.

Hierboven zien jullie al het eerste stuk. Als eerste staat nu in de hoek van mijn kamer de spiegel staan. Ik had hiervoor een hele kleine, gebroken spiegel dus ik ben blij dat ik me weer in een normale spiegel kan opmaken. In het baby blauw staat er beauty boven. Dit was mijn vaders idee. Ik vind het echt super leuk staan! Om de spiegel heen hangen nog lampen zodat ik me ook als het donker is goed kan opmaken.
Net zagen jullie al dat er naast de spiegel nog een aantal plankjes stonden. Hier staan wat dingetjes op zoals mijn kwasten, een bakje met favorieten lipproducten en wattenstaafjes. Producten die ik veel gebruik of mooi vind zet ik hier neer. Ik probeer het niet te vol te maken.
Daarnaast staan dan echt alle kastjes voor mijn make-up. Het zijn 6 helmer kastjes. Erbovenop staat een dienblad met mijn parfum.
Naast de kastjes staat nog een stuk van mijn bureau. Op dit moment liggen er nog wat producten en make-up van school in maar eigenlijk gebruik ik dit stuk niet zoveel meer.
Dit was het. Ik hoop dat jullie het leuk vonden. Hoe bergen jullie je make-up op?

5 opmerkingen:

 1. Wat leuk!
  Mooie cadeau heb je gekregen :)
  Ik berg mijn make-up op in de badkamer omdat ik daar altijd mij opmaak!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een erg leuke cadeau. Het ziet er fantastisch uit met die lampen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Maar je hebt toch niet 6 helmer kastjes vol makeup?! Ik bewaar het in mijn kastje in de ladeverdelers van Hema en ik heb een acryl everydaybakje in m'n boekenkast staan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb 16 lades met make-up gevuld. Dat zijn dus twee kastjes en nog 4 lades. de rest is gevuld met producten voor het haar, producten voor de nagels, nagellak, doucheproducten, lichaamsverzorging, gezichtsverzorging. Er komt denk ik nog wel iets over de inhoud van de kastjes maar ik twijfel of ik er niet een filmpje van moet maken omdat dat veel overzichtelijker is dan foto's.

   Verwijderen