vrijdag 28 november 2014

Benefit dandelion


 
Dandelion is een heel bijzonder product van Benefit. In de eerste instansie dacht ik eigenlijk dat het een blush was maar dat blijkt niet zo te zijn. Het zit een beetje tussen een blush en een highlighter in. Het is een poeder die je gezicht er gezonder en stralender uit laat zien. Ik was erg benieuwt!

De verpakking die jullie hierboven ziet is niet de verpakking die je krijgt als je hem full size koopt. Ik kocht hem in een pakket van Benefit. Ik vind zowel deze verpakking als de full size verpakking erg mooi en handig.Ik moest eerlijk zeggen dat ik niet goed wist wat ik van deze poeder moest verwachten en hoe ik hem moest gaan gebruiken. Ik begon met gebruiken als highlighter. In de eerste instantie zag ik niet heel veel maar toen ik het in goed licht bekeek zag het er heel er mooi uit. Je krijgt echt een hele mooie natuurlijk glow in je gezicht.

Als blush is hij ook erg mooi maar voor wat ik mooi vind net iets te licht. Ik vind hem echt mooi als highlighter. Ik hou ook niet zo heel erg van glitters en hele erge glans in highlighters dus ik vind het juist heel erg mooi.

 
Onverwachts is dit echt een favoriet van mij geworden die ik bijna elke dag gebruik! Als deze op is ga ik denk ik ook wel de grote versie ervan halen. Je kunt Benefit kopen bij de Douglas en de grotere verpakking van dit product kost 33 euro.

1 opmerking: