zaterdag 15 november 2014

Mijn eerste make-up product.

Een product die ik misschien nooit weg zal doen is mijn eerste make-up product. Dit is niet helemaal mijn eerste make-up product. Hiervoor had ik wel al wat lipglossjes en oogpotloodjes maar met dit product is mijn intresse in beauty wel begonnen. Natuurlijk gebruik ik hem niet meer, maar hij licht nog altijd tussen mijn beauty spulletjes.

Iedereen die van beauty houd heeft denk ik wel zo een product in zijn stash liggen. Het product waarmee het allemaal begon. Bij mij was het een pallet van the color workshop. Ik kreeg deze voor mijn dertiende verjaardag van een hele goeie vriendin.
In het pallet zitten 12 lipkleuren en 12 oogschaduwkleuren. De lipkleuren droeg ik veel naar feestjes maar bleven eigenlijk helemaal niet zo lang zitten. Toch moet ik zeggen dat de tweede van boven uit de derde rij echt een hele mooie kleur is. Daar zou ik nu best een lipstick van willen!
Aan de rechter kant zaten er nog 12 oogschaduwkleuren in het pallet. S’ avonds experimenteerde ik met deze kleuren. Vooral de eerste rij heb ik toen veel gebruikt. Echt naar buiten met oogschaduw durfde ik toen nog niet.
Niet heel lang na dit pallet kocht ik het berlin palette uit de big city life collectie van catrice. Hier zaten wat meer bruintinten in en toen ik daar wat mee ging spelen ging ik soms ook naar feestjes met oogschaduw en mascara. Vanaf daar ik het steeds verder uitgegroeid naar hoe het uiteindelijk nu is.
Voor dit palette had ik al wel wat met beauty. Zo volgde ik in groep 8 van de basisschool een cursus beauty waarbij we handen gingen masseren,  nagels gingen lakken en nog meer veel meer. Maar met dit pallet is het pas echt begonnen. Toen ik er ook een beetje de leeftijd voor kreeg.
Wat was jullie eerste make-up product?

1 opmerking:

  1. Leuk artikel! Ik kan me echt niet meer herinneren wat mijn eerste make-up product was helaas :(

    Liefs,

    Astrid

    BeantwoordenVerwijderen