vrijdag 14 november 2014

Balmi lippenbalsem

Al heel erg lang gebruik ik de Balmi lippenbalsems, maar nog nooit schreef ik hier iets over. Toen ik laatst mijn ronde Balmi lippenbalsem had opgemaakt en deze moest vervangen voor een vierkante besloot ik er eens wat over te schrijven.

Voorheen waren de Balmi lippenbalsems altijd rond. Ze waren eigenlijk hetzelfde als de EOS lippenbalsems. Dat was in het begin ook de reden dat ik hem kocht. Op dit moment hebben ze alleen nog maar vierkanten maar in principe zijn ze gewoon hetzelfde.
Je kunt ze in 4 smaken krijgen. raspberry, strawberry, coconut en mint. De verpakking kleurt ook mee met de smaak. Ik heb aarbei. Hoe de andere ruiken weet ik niet precies, ik koos deze omdat ik al wist dat ik deze lekker vond.
Hij is zo leuk omdat hij een vierkante punt heeft waarmee je het product aanbrengt. Net iets anders dan de EOS lippenbalsems en de eerdere ronde variant maar het werkt net zo makkelijk.
Er zit een hangertje waarmee je hem aan je telefoon of sleutels kan hangen. Ik vind hem persoonlijk nogal groot voor je telefoon en aan me sleutels lijkt het me ook niet echt handig. Ik haal het hangertje er gewoon af.
Vooral nu de koude dagen er weer aankomen (of er gewoon al zijn!) vind ik deze lippenbalsem heerlijk. Ik moet zeggen dat ik hem liever gebruik nadat ik mijn make-up eraf heb gehaald dan dat ik hem door de dag heen gebruik. Overdag gebruik ik liever een luchtige lippenbalsem, lipgloss of een lipstick. Dit is echt een best wel dikke lippenbalsem die echt mijn lippen heel goed voedt.
Mijn lippen worden altijd kurkdroog nu het weer koud word dus ik ben heel erg blij met deze lippenbalsem. Hij is te koop bij de douglas en hij kost 4.95.

1 opmerking: