woensdag 26 november 2014

Make-up revolution chocolade pallet


 
Toen too faced met een pallet gebaseerd op chocola kwam was ik meteen enthousiast. Ik ben een groot fan van chocola en gewoon het idee vond ik al heel erg leuk. Helaas is too faced niet zo goedkoop en leg ik niet snel zomaar 44 euro neer voor een pallet. Gelukkig kwam make-up revolution ook met dit leuke pallet!

Er zijn twee varianten van dit pallet. Ik heb de variant die geen dupe is van het too faced pallet. Ik vond de kleuren die hierin zaten gewoon veel mooier.


Als ik heel eerlijk ben, en ik denk dat veel mensen het niet met me eens zijn, vind ik deze verpakking mooier dan die van too faced. Ik vind dat dit gewoon veel meer echt op een chocolade reep lijkt dan het blik waar het pallet van too faced in komt. Ik snap hun keuze wel want natuurlijk ziet dit er wat goedkoper uit.


In het pallet zit een hele grote spiegel. Ik ben hier altijd blij mee omdat ik me regelmatig op school op maak en in de weekenden waarneer ik niet thuis ben ook vaak een spiegel mis. Zo een grote spiegel is echt ideaal.

De oogschaduws hebben allemaal hun eigen naam. Ik vind dat altijd zo leuk!!


De kleuren die erin zitten zijn hele natuurlijke tinten. Natuurlijk veel bruin. Ik vind echt elke kleur in dit pallet prachtig. Ik moet wel zeggen dat de intensiteit van de kleuren iets minder is op de foto dan in het echt. Toch krijg je wel een goede indruk van hoe het eruit ziet.

Naast de prachtige kleuren zitten er twee highlighters in die twee vakjes vullen. Ik vind dit heel erg handig omdat bij mij echt de highlighters het snelst op gaan. Links boven zit een matte highlighter en recht onder een met glans.


Hier zien jullie de bovenste rij.


Hier zien jullie de middelste rij. De onderste kleur is de meest rechtse kleur.


En de laatste rij. Ook deze staat op de foto in spiegelbeeld.

De pigmentatie is echt super! Alle kleuren zijn goed gepigmenteerd. De structuur is ook erg fijn. Het zijn hele zachte oogschaduws die toch niet erg brokkelen. Er valt echt super mee te werken. Je kunt de kleur goed opbouwen en ze blenden mooi in elkaar over. Ondanks dat er veel tinten in zitten die dicht bij elkaar liggen zijn de kleuren heel divers en kun je ze prima samen gebruiken.

Ik vind het pallet handig om mee te nemen. Je hebt alles in 1 en de verpakking zit erg stevig in elkaar. De oogschaduws zijn prachtig en je kunt er heel veel prachtige looks mee maken. Ik ben hier heel erg blij mee!

Make-up revolution is online te koop. Dit pallet kost, net als de dupe van het too faced pallet, 9,99.

 

6 opmerkingen: