woensdag 5 november 2014

Favorieten oktober

Het is weer tijd voor een favorieten van de maand! Ik ben een beetje laat deze keer. Ik was het eigenlijk helemaal vergeten. Toch wilde ik het echt niet overslaan aangezien dit altijd een leuk artikel vind om te maken en bij andere te lezen! Benieuwt naar mijn favorieten, lees dan snel verder.

Het how to make nude eyes palette heeft best nog wel een tijdje in mijn kast gelegen voor ik het echt ging gebruiken. Toen ik hem eenmaal een keer had gebruikt pakte ik deze bijna elke dag. Ik kan er echt zo een mooie everyday look me maken. De kleuren zijn gewoon perfect en de oogschaduws zijn erg prettig.
De HOOLA bronzer van Benefit gebruik ik elke dag sinds ik deze heb. Ik gebruik elke dag bronzer en vind het daarom niet erg om daar wat extra in te infesteren. Deze bronzer is echt zo fijn dat waarneer ik een andere bronzer pak ik er gewoon bijna niet mee kan werken of in ieder geval nooit hetzelfde resultaat krijg.
Over het nieuwe eye & cheek palette van Sleek hebben jullie al wat kunnen lezen. Wat is dit onverwachts een prachtig pallet! Ik bestelde hem natuurlijk wel omdat ik hem mooi vond maar dat hij zo fijn was had ik eigenlijk niet verwacht. Ik vind elke kleur die erin zit heel erg fijn en mooi. Door dit pallet ben ik andere kleuren gaan gebruiken in mijn dagelijkste looks.
Mijn nieuwe MAC lipstick kon natuurlijk niet ontbreken in deze favorieten. Deze lipstick heb ik echt ontzettend veel gedragen de afgelopen tijd. Sinds ik hem heb draag ik hem bijna elke dag. Een perfecte everyday kleur.
Nog een Sleek product deze keer een blush. De blush rose gold is ook een echte favoriet. De kleur en de glans die er vanaf komt is gewoon prachtig!
Ik besloot deze maand de Balmi lippenbalsem in dit artikel te doen. Ik had deze lippenbalsem eerder in het bolletje en omdat die op was kocht ik hem nu in het vierkant. Omdat ik bijna nooit dingen opnieuw koop en deze wel vond ik hem wel in dit artikel thuishoren. Daarnaast vind ik het natuurlijk een hele goeie lippenbalsem, zeker nu het weer kouder word.
En als aller laatste weer een onverwachtste favoriet. Ik vertelde in de review al hoe verbaast ik was over deze mascara van Yves Rocher. Ik had niet gedacht dat hij zo fijn zou zijn. Echt een aanrader!
Wat zijn jullie favorieten?

5 opmerkingen:

  1. Mooie favorieten. Mijn balmi is kapot, hij kan niet meer dicht, en daardoor gebruik ik 'm echt nooit meer, zo zonde.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bij mij was de ronde verpakking ook stuk gegaan! Ik heb hem toch opgemaakt maar ik kon hem inderdaad niet meer meenemen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie favorieten! Welke Mac lipstick is dit?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie favorieten heb je :)
    Fijne artikel!
    X

    BeantwoordenVerwijderen