dinsdag 4 november 2014

make-up studio oogschaduw palette

Een product waar ik het meest enthousiast over was in het make-up pakket wat ik voor school kreeg was het oogschaduwpakket. Ik ben gek op oogschaduw en dan vooral palette. Dit mooie pallet heb ik geprobeerd en vandaag kunnen jullie hier meer over lezen.

De verpakking vind ik prachtig. Hij is matt zwart met het logo van make-up studio. Het matt zwarte word wat snel vies maar het ziet er wel heel erg mooi uit.
De kleurkeuze ziet er op het eerste gezicht wel wat apart uit. Het is samengesteld door mijn school dus het zijn ook geen kleuren die ik zelf allemaal zou kunnen. Toch als je er beter naar kijkt kun je hier heel erg veel kanten mee op en zitten er echt prachtige kleuren tussen.
De kleuren zijn allemaal matt en zitten in een erg grote pan.
De pigmentatie is heel erg goed, Ze zijn niet korrelig en ze zijn goed op te bouwen in kleur. De structuur is echt heel erg fijn.
Ik ben erg blij met het pallet. Het is voornamelijk voor school bedoeld dus ik gebruik hem zelf niet heel erg veel. Toch is hij erg mooi en is de kwaliteit goed.
Dit pallet is samengesteld door mijn school dus niet zo te koop. Wel is er van make-up studio een pallet te koop met allemaal naturel kleuren die kost 65.10. Daarnaast kun je de palette zelf samenstellen. Het lege pallet kost 9.90 en per kleur betaal je 11.90. Dit merk heeft zijn eigen winkels die onder andere in de stad in Den Haag zit. Daarnaast is het ook online te bestellen bij onder andere Themakeupspot.nl

2 opmerkingen: