donderdag 6 november 2014

Yves Rocher sensitive dagcreme

Yves Rocher vind ik een hele leuke winkel maar heel vaak kom ik er niet. Toen ik er laatst kwam kreeg ik er deze dagcrème voor de gevoelige huid. Ik ben hem gaan testen en vandaag kunnen jullie hier meer over lezen.

Dit is de kleine verpakking en dit is een tube. Heel erg fijn maar zo koop je hem helaas niet in de winkel. In de winkel koop je deze crème in een pot en daar ben ik geen fan van. Verder is de uitstraling wel heel erg mooi.
Zoals ik al zij is het een tube. Ook het gedeelte waar de crème uitkomt werkt prima.
De crème heeft een hele lichte substantie die erg fijn is voor overdag. Hij verdeeld makkelijk over de huid en trekt snel in.
Mijn huid reageert helemaal niet op deze crème en kalmeert zelf een beetje. Dit vind ik erg fijn omdat ik hierdoor een goeie basis leg voor mijn make-up en door de dag heen geen rode plekken in mijn gezicht heb. Ook merk ik dat hij mijn gezicht wel wat hydrateert. Aan het einde van de dag is mijn huid niet heel droog of heel vet.
Ik vind het een hele fijne crème maar ook niet heel bijzonder. Heb je een hele gevoelige huid zou hij denk ik wel fijn zijn. Zou hij in een tube verkrijgbaar zijn zou ik hem ook zeker opnieuw kopen. Helaas is dit niet zo en denk ik toch dat ik hem daarom skipp. Hij kost 7,45 en dan krijg je wel de grote verpakking van 50 ml.

2 opmerkingen:

  1. Lijkt mij een fijne dagcrème. Ik ben eigenlijk altijd wel te spreken over de Yves Rocher producten.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik heb juist ook wat producten van Yves Rocher mee naar huis, maar ik heb nu juist de vitamine E dag en nacht cream van The Body Shop en die is ook goed! x

    BeantwoordenVerwijderen