zaterdag 11 oktober 2014

spam je blog

Ik vind het altijd super leuk om andere blogs te ontdekken. Vaak kijk ik dan ook op spam je blog artikelen. Ik heb er al een tijdje geen een meer gemaakt dus het leek me wel weer eens tijd. Aangezien ik deze week ook niet veel tijd en inspiratie had voor een uitgebreid artikel hou ik het vandaag simpel en mogen jullie deze blogpost voor mij invullen.

Schrijf hieronder in de comments dus een stukje over wie je bent en wat voor blog je precies hebt. Maar er een leuk stukje van zodat het niet alleen maar reclame is maar ook leuk om te lezen! Ik zal ook op iedere blog kijken die hieronder reageert en misschien laat ik wel een reactie achter!
Fijn weekend allemaal!!

5 opmerkingen:

 1. Leuk!
  Ik ben Mandy, 21 jaar en blog al 5 jaar op mijn beautyblog NailGloss;
  http://www.nail-gloss.blogspot.com
  Elke ochtend komt er een artikel online, ik schrijf voornamelijk over makeup en nagels

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat we mogen spammen! Mijn blog heet http://makeupgorgeous.blogspot.be/. Via deze blog kan ik mijn passie voor beauty, make-up en fashion volledig kwijt, dit steeds met een persoonlijke touch! Ik probeer zo'n twee keer per week een filmpje of een artikel online te plaatsen. Ik plaats heel veel reviews over make-up of beautyproducten, dit afwisselend met andere soort artikelen zoals shoplogs, tags, wishlists, stashflash,.. Ik zou het super vinden als je een kijkje kwam nemen. Tot dan!? Liefs, Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat we mogen spammen.. Mijn blog is http://mijnleveninbeeld.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat we mogen spammen :) Mijn naam is Mariëlle, ik ben 19 jaar en ik blog op http://www.gekopmakeup.nl. Mijn artikelen gaan over beauty, fashion, DIY en nog veel meer. Elke dag komt er een artikel (soms een video) online over een van deze onderwerpen. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen, mocht je het leuk vinden dan kun je me ook volgen op Bloglovin. Ook op Instagram ben ik actief: gekopmakeup. Liefs Mariëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 5. super leuk omdat eens te doen! nou mijn naam is Emke en ik ben 15 jaar. ik blog nu al een groot half jaar op een beautyblog waarop elke dag een artikel online komt. maar nu ik doe het met veel liefde en ik probeer elke keer beter te worden om beter voor jullie te zijn. ook maak ik video's waar ik nog geen pro voor ben maar ik probeer elke keer iets nieuws uit en ik kijk wat voor jullie het leukste is, wil je een kijkje nemen op mijn blog en YouTube kanaal dan mag je dat zeker doen je bent altijd welkom!
  mijn blog: http://beautywithemke.wordpress.com
  mijn YouTube kanaal: Beauty with Emke

  X Emke

  BeantwoordenVerwijderen