zondag 12 oktober 2014

Back to basic: mijn must haves

Vandaag ik back to basic ga ik jullie mijn must haves vertellen. Er zijn gewoon producten waar ik niet zonder kan en die deel ik graag met jullie. Begin je ent met make-up is dit misschien ook een leuk artikel om wat inspiratie uit te halen wat je als eerst kunt aanschaffen. Ik probeer de producten die ik noem dan ook allemaal budget te houden.

Ik begin even met de basis en dan vind ik concealer wel echt een must have. Ik gebruik graag de stay all day concealer van Essence. Concealer kan gewoon heel erg veel rust geven in het gezicht. Ook kun je je veel zekerder voelen door oneffenheden te camoufleren.
Het tweede is voor mij poeder. Heb je een droge huid is dit misschien niet direct een must have. Ik heb echt een poeder nodig om mijn huid matt te houden en niet te laten glimmen. Gebruik jij verder geen producten op echt gezicht is een poeder natuurlijk ook niet noodzakelijk.
Bronzer is ook echt een product dat ik elke dag gebruik. Zonder bronzer is mijn gezicht vormloos en oog ik ook gewoon een stuk bleker.
Wenkbrauwproducten kunnen echt heel veel voor je gezicht doen. Ik heb voor iemand met blond haar nog redelijk donkere en zichtbare wenkbrauwen maar maak ze toch liever nog iets donkerder en strakker met een potlood. Wenkbrauwen kunnen echt heel veel doen voor het gezicht. Ik gebruik het wenkbrauwpotlood van Essence.
Mascara is nog zo een product die echt een wereld van verschil maakt. Omdat de meeste mensen mascara gebruiken hoef ik hier denk ik niet al teveel over te vertellen.
En als laatste lippenbalsem. Droge lippen zijn niet alleen lelijk maar ook nog eens pijnlijk. Niets is zo vervelend als hele droge en gescheurde lippen. Een lippenbalsem is daarom voor mij echt een must!
Wat zijn jullie must haves?

6 opmerkingen:

 1. Leuk artikel! Ik vind zelf de camouflage cream van Catrice erg fijn en bronzer is voor mij geen musthave!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad hele belangrijke producten, ik kan ook niet zonder!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel erg leuk artikel!
  Lippenbalsem is inderdaad een must!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De producten die je noemt zijn ook voor mij musthaves. Blush ook trouwens, zonder krijg ik echt de vraag of ik ziek ben.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuk! mijn must haves zijn, concealer, mascara, blush, wenkbrauwpotlood en lippenbalsem x

  BeantwoordenVerwijderen