donderdag 30 oktober 2014

Sleek cheek & eye palette


Sleek blushes ben ik gek op, sleek oogschaduws daar kun je er maar niet genoeg van hebben hoe kan een pallet van sleek met blushes en oogschaduws dan mis gaan. Razend enthousiast was ik toen ik de foto van dit palette op instagram voorbij zag komen! Gelukkig waren twee vriendinnen net zo enthousiast als ik en bestelde we hem samen.

De verpakking ziet er op het eerste gezicht hetzelfde uit als de palette van sleek maar er zitten wat kleine verschillen in. Hij is net iets kleiner en vierkanter dan de palette. Ook is hij iets wat dikker. Daarnaast is de sluiting anders. Deze sluit met een magneetje. Iets minder stevig naar mijn mening.
In het palette zitten 4 oogschaduws, 2 blushes, een blusher kwastje en een sponsapplicator. In de deksel zit in grote spiegel.
Dit palette is er in 2 tinten te verkrijgen. Dit is een pallet met paarstinten en wat donkerdere kleuren. Deze heet see you at Midnight 028. Het andere palette bevat meer bruintinten en wat lichtere blushes. Ik besloot voor deze te gaan omdat ik van het andere palette al heel veel kleuren had en dit is echt weer eens iets anders dan normaal.
De bovenste blush heet antique. De onderste blush pomegranate en de oogschaduws komen uit het vintage romance palette van Sleek. Ik vind het leuk dat je de blushes dus ook los kan kopen.
De blushes zijn prachtig gepigmenteerd. De bovenste blush viel mij nog niet echt op tot ik hem aanbracht. Het is echt een hele mooie neutrale blush voor bij een opvallende ooglook of lipstick. De onderste blush is echt heel mooi vooral nu het weer kouder word. Het is een hele mooie donkere pomegranate kleur.
Ook de oogschaduws zijn heel erg goed gepigmenteerd en de structuur is ook erg fijn. Ik heb er al een aantal verschillende looks mee gemaakt en ik gebruik ze heel erg graag en vaak.
Ik ben erg blij met dit palette. Ik had een klein beetje twijfels omdat ik normaal eigenlijk meer voor kleuren ga die ik het andere palette zitten. Ik ben bij dat ik voor deze ben gegaan omdat ik nu ook meer dit soort kleuren ga dragen. De palette zijn te koop in een paar V&D filialen en op veel webshops. Hij kost 12,99.
 

4 opmerkingen: