dinsdag 21 oktober 2014

Oogschaduw palette

De onbekende kleine winkeltjes in het buitenland zijn altijd de leukste om rond te kijken. Helaas zijn de spulletjes die je er vind vaak niet voor een tweede keer te vinden. Toch vond ik het wel leuk om hem te reviewen. Zo kan ik toch wat meer aandacht geven aan de onbekendere merken.

De verpakking ziet en voelt wat goedkoop. Maar goed dat is het dan ook. De binnenkant ziet er wel echt prachtig uit.
Er zitten 4 prachtige oogschaduws met shimmer. En 2 basis kleuren zonder shimmer. Voor mij echt perfect want daar hou ik echt van. Maar dat is natuurlijk een kwestie van smaak.
De pigmentatie is zowel van de matte als de shimmer kleuren echt heel erg mooi. De shimmer kleuren zijn iets wat korrelig maar als je je kwast gewoon goed aftikt heb je hier verder geen last van. De kleuren zijn al goed gepigmenteerd maar ook nog goed op te bouwen in kleur. Ze zijn iets lastiger met blenden maar ook dat is prima te doen met een wat stijvere kwast.
Top kwaliteit is het zeker niet maar dat mag je ook niet verwachten. Het zijn wel gewoon prachtige oogschaduws waar je een hele mooie look mee kunt maken. Deze kostte nog geen 2 euro. Dus loop vooral de kleine winkeltjes niet voorbij!

6 opmerkingen: