maandag 20 oktober 2014

NIEUWE CAMERA :D


Al heel erg lang zit ik te denken aan een nieuwe camera. Eindelijk is hij er dan ook echt gekomen. Ik had al wel genoeg gespaard maar ik wist gewoon niet waar ik precies naar moest kijken. Uiteindelijk heb ik mijn perfecte match gevonden.


Ik had niet super veel eisen aan een camera. Natuurlijk moest de kwaliteit goed zijn en het schermpje moest kunnen kantelen. Mijn vader wilde ook graag een nieuwe camera kopen dus we kochten hem samen. Het scheelde weer de helft qua geld.

Ik heb gekozen voor de Canon powershop SX50 HS. Heel erg veel verstand van dit soort dingen heb ik niet dus alle ins en outs over deze camera kan ik niet met jullie delen. Er zitten ontelbaar standen op die ik allemaal aan het uitproberen ben. Ik probeer hem dan ook niet te veel op automaat te zetten. De kwaliteit vind ik echt geweldig. Ik zal hieronder twee foto’s plaatsen die ik gemaakt heb met de camera die aankomende week nog in artikelen voorbij komen. En het schermpje is kantelbaar. Ik vind dit gewoon heel erg handig met het maken van productfoto’s.

De aankomende weken zullen er soms misschien nog wel eens foto's tussen zitten die niet met deze camera gemaakt zijn omdat ik die al een tijd geleden gemaakt heb.Ik ben super blij met mijn nieuwe camera en jullie kunnen vanaf vandaag mooiere foto’s op mijn blog verwachten!

6 opmerkingen: