woensdag 22 oktober 2014

Flormar cashmere lipstick stylo


Flormar is sinds kort te koop in Nederland. Helaas wel alleen in Amsterdam. Ik kwam een winkel tegen in Spanje en kon me niet inhouden. Ik nam onder andere de lipstick mee die ik vandaag voor jullie review.

Ik heb het over de Deluxe Cachmere lipstick stylo. Een lipstick die in een hele mooie gouden huls zit. Echt prachtig vind ik hem niet maar het oogt zeker speciaal.


De vorm van de lipstick zelf vind ik wel erg mooi. Ik ging voor een my lips but better kleurtje maar dan veel roder/ rozen.


Hier zien jullie de swatch. Echt een prachtige kleur en een hele goeie pigmentatie.


Ook op de lippen dekt hij prachtig. Hij trekt gelukkig ook niet in de lijntjes of buiten mijn lippen. Hij voelt heel erg fijn aan op mijn lippen en droogt ze niet uit. Voor een lipstick die niet uitdroogt blijft hij echt goed zitten. Ga je eten zou je hem even moeten bijwerken en afgeven doet hij ook wel een beetje. Maar toch hoef je hem naast de maaltijden niet bij te werken.

Ik ben heel erg blij met deze lipstick en zou er zeker meer kleuren van willen aanschaffen. Ik merk dat dit echt een lipstick is die ik vaak pak. Hij kost 6.95.

7 opmerkingen: