zondag 19 oktober 2014

Einde back to basic

Al een hele tijd geleden bedacht ik het concept back to basic. Ik zou elke week een artikel schirjven over een bepaald onderwerp. Over dat onderwerp zou ik alle basis dingetjes bespreken. Het begon als een idee en nu ongeveer een half jaar verder is het alweer voorbij.

Ik begon het grote ideeen maar besloot het uiteindelijk toch erg klein te houden. Lekker simpel en overzichtelijk. Zo begon ik met de basis make up, ging ik naar de ogen en heb ik zo uiteindelijk alle onderwerpen besproken.
Heb je dit helemaal gemist en vind je het wel leuk om nog terug te lezen dan kan dat natuurlijk. Ik heb elke zondag een back to basic artikel gepost en ze staan nog steeds allemaal op mijn blog.
Aan alles komt natuurlijk een eind maar meestal betekend dat ook een nieuw begin. Ik heb heel erg lang zitten denken over wat ik nu op zondag zal doen. Gewoon verder gaan met artikelen die ik altijd schrijf of weer een nieuw concept beginnen. Ik ben er nog niet helemaal over uit. Ik zou graag op zondag een vast artikel schrijven maar wat precies dat weet ik nog niet. Hebben jullie idee├źn dan hoor ik die ook heel erg graag maar meer info hierover komt waarschijnlijk volgende week nog wel!

2 opmerkingen: