vrijdag 17 oktober 2014

New in

De laatste paar weken heb ik niet echt tijd gehad om uitgebreid te shoppen. Toch heb ik tussendoor wel wat dingetjes gekocht over de afgelopen weken. Niet echt een shopblog maar meer een haul. Ik noem het gewoon new in. Spulletjes die ik de afgelopen weken heb verzameld.

Tijdens een weekendje Sneek kwam ik in een trekpleister die de nieuwe LE van Catrice had. Het paletje zag er zo leuk uit dat ik die besloot mee te nemen. Ik heb er ook al een review over geschreven dus voor meer informatie kun je die lezen.
De nieuwe producten van Essence moest ik echt even bekijken dus ik ging op zoek naar een filliaal die ze had. Uiteindelijk kwam ik thuis met het how to make nude eyes palette en de say no to redness concealer. Over het palette heb ik een review geschreven. Over de concealer nog niet maar die kom er zeker nog aan! Deze kostte 2 euro.
Als laatste op deze foto zien jullie een klein paletje met dior oogschaduw. Deze kreeg ik op mijn stage bij de Douglas.
Helemaal links zine jullie twee tea tree producten van super drug. Een tea tree olie en een dagcrème. Ook deze kocht ik bij de trekpleister. Hier komt ook zeker meer over op mijn blog.
Daar achter staat een parfum van Rianna. Het is een parfum die weg gaat bij de Douglas dus die kreeg ik ook op mijn stage.
En als laatste drie lakjes van OPI. Deze kocht ik tijdens een actie van de big bazar. Ze waren toen 10 euro voor alles 3 de lakjes.
Hebben jullie de afgelopen tijd nog wat geshopt?

3 opmerkingen:

 1. Leuke aankopen! Ik ga zaterdag naar Rotterdam lekker shoppen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk dingetjes! ik ka nu 2 maanden niet shoppen omdat ik mijn Pad moet afbetalen maar in December vlieg ik er weer in om nieuwe producten te kunnen uit proberen voor mijn site! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke aankoopjes!
  De Nude palette van essence heb ik zelf ook, maar moet het nog uittesten :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen