donderdag 16 oktober 2014

Benefit Hoola bronzer

Benefit is een duurder merk wat mij echt heel erg aanspreekt. Een paar weken geleden kocht ik mijn eerste product van Benefit. Een product wat al een hele tijd op mijn verlanglijstje stond.

Ik heb het over de Hoola bronzer. Een gehypte bronzer onder de beauty bloggers. Ik ben gek op bronzer dus wilde deze graag proberen.
De verpakking vind ik super mooi. Het is een stevige kartonnen verpakking zie sluit met een magneetje.
Aan de binnenkant zit een klein spiegeltje die handig is voor onderweg. Het is wel een klein spiegeltje dus echt ideaal om je helemaal op te kunnen maken is hij niet. Naast het spiegeltje zit er ook nog een kwastje in.
Het kwastje is heel zacht en werkt ook erg fijn om dit product mee aan te brengen. Ik heb hem een paar keer gebruikt om te testen en hij werkt wel gewoon goed. Toch gebruik ik liever mijn stippling brush.
En dan door naar het product. Het is een bronzer voor de lichte huid. Perfect dus voor mij. De bronzer is totaal niet oranje mar heeft echt een hele mooie finish. Het is een matte bronzer dus hij is perfect met shapen.
Ik gebruik hem sinds ik hem heb elke dag en merk steeds waarneer ik een andere bronzer gebruik dat ik er dan niet tevreden over ben. Deze bronzer is echt geweldig.
De prijs is helaas wel een minpunt want die licht behoorlijk hoog. De bronzer kost 33 euro. Gelukkig kreeg ik personeelskorting en had ik nog een cadeaubon van de Douglas.

6 opmerkingen:

 1. Duur, maar wel een echt luxe product! Fijn dat je er zo blij mee bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De hoola bronzer staat echt al super lang op mijn wishlist! Hij is echt prachtig

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik wil hem ook al een poosje maar als ik eens in Nederland kom ik ik ga eens naar de Douglas dan kopen ik hem zeker!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vindt 'm echt heel mooi, deze staat ook op mijn verlanglijstje! X

  BeantwoordenVerwijderen