donderdag 23 oktober 2014

ELF ooglid primer


Over de oogschaduw primer van ELF heb ik heel erg veel gehoord. Ik zoek nog altijd een hele fijne oogschaduwbasis dus ik wilde deze wel eens proberen.


De verpakking ziet er mooi uit en zit stevig in elkaar. Het is wel een vrij kleine verpakking met weinig product erin. Ook slijt de tekst van de verpakking er erg snel af. Toch is er niet heel veel mis met de verpakking. Hij had alleen wat grote gemogen.


De applicator is heel simpel en dat betekend bijna altijd dat hij erg fijn is. Het is een simpele lipgloss applicator die gewoon heel makkelijk en snel aanbrengt.


Helaas zitten er wel wat glitters in het product. Niet heel erg. Maar ik merkte wel toen ik hem onder mijn oog aanbracht dat het daar echt helemaal onder de glitter zat. Op het ooglid werkt hij dus fijn, Tenzij je een matte look wil, Maar in de binnenste ooghoek en onder het oog niet echt.
Ik heb niet echt hele vette oogleden en bij mij blijft de oogschaduw met deze basis de hele dag mooi zitten. Toch vind ik de glitter erin wel erg jammer. Ik moet er wel even duidelijk bij zetten dat het niet echt groffe glitters zijn maar gewoon shimmers. Duur is dit product zeker niet. Hij kost maar 1 euro.

8 opmerkingen:

 1. Hij ziet er zo niet heel erg mooi uit moet ik zeggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik weet het niet.. Voor het geld wel het proberen waard!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik wil al een tijdje al een eyeprimer van ELF proberen, maar deze zou ik dan niet kopen wegens de groffe glitter daarin. maar Gold wil ik wel nog proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. er zitten geen groffe glitters in hoor gewoon kleine shimmers. In gold zitten dezelfde grote glitters.

   Verwijderen