vrijdag 24 oktober 2014

Catrice the nuder the better

Vandaag review ik een Catrice lipstick die niet meer in het assortiment zit. Toch wilde ik er nog een review over schrijven omdat het een hele bekende kleur is die volgends jullie de perfecte nude tint zou zijn. Mijn eeuwige zoektocht naar de perfecte nude tint leek maar niet op te houden dus besloot ik hem op het laatste moment toch nog te kopen.

Natuurlijk heb ik het over the nuder the better. Een nude kleur waar heel wat beautybloggers heel erg blij mee zijn. Mij leek hij nooit zo perfect dus ik heb hem nooit gekocht tot het moment dat hij uit het assortiment ging en deze lipstick opeens weer heel erg vel aandacht kreeg. Ik besloot hem toch maar mee te nemen.
 
De huls van de lipstick is erg mooi. Glanzend zwart. Niet heel bijzonder maar hij oogt er mooi.
Hier zien jullie de kleur. (deze foto is nog met mijn telefoon genomen dus van wat mindere kwaliteit). Mij leek dit nooit zo een mooie nude kleur. Nude kleuren vinden is voor mij heel erg moeilijk omdat ik best wel gepigmenteerde lippen heb. Als ik een nude kleur op doe lijkt het al snel alsof ik ziek ben en ik moet er altijd erg aan wennen.
De lipstick glijd echt over de huid en lippen. Daardoor heb ik wel wat moeite met egaal aanbrengen. Ook trekt hij snel buiten de lippen en blijft hij niet ongelooflijk lang zitten. Toch zag de swatch er wel goed uit. Er komt veel kleur vanaf en je ziet nog een klein beetje roze erin wat mij weer wat meer hoop gaf dat het een goede match zal zijn.
Hier zien jullie goed dat ik heel veel moeite heb om hem mooi egaal aan te brengen. Ook trekt hij zoals je op mijn bovenlip ziet heel erg over mijn lippen heen. Zorg voor je deze lipstick aanbrengt ook dat je geen velletjes heb of hele droge lippen want dat zie je heel erg.
Vel voelt deze lipstick echt heel zacht aan en lijkt het net een lipbalm. Hij droogt mijn lippen ook niet uit.
Echt een perfecte match vind ik hem niet. Ik vind het raar om mezelf te zien met hele lichte lippen. Daarnaast vind ik dat hij niet mooi op de lippen zit. Ik gebruik hem wel af en toe maar ben er niet heel enthousiast over.

7 opmerkingen:

 1. Echt een mooie lipstick! Zonde dat die niet meer te koop is!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de glans eigenlijk ook niet zo geweldig, jij wel?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij glanst niet zo erg hoor. Op de foto lijkt het wat erger dan in het echt.

   Verwijderen
 3. ik heb hem ook en ik had er ook meer van verwacht, maar mis vind ik hem niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb deze ook net gekocht voor ie er uit ging, ik vind hem wel erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind hem erg mooi! Hij staat je geweldig. Ik heb deze laatst zelf ook gekocht. Geen idee of hij mij mooi zal staan ;) x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er goed uit, staat je goed! X

  BeantwoordenVerwijderen