zaterdag 25 oktober 2014

ELF naturel pakket

Dat ELF leuke pakketjes verkocht wist ik wel maar echt mijn aandacht had ik er niet aan gegeven. Ik heb er verder eigenlijk ook niets over gehoord bij andere beautybloggers dus ik vond het wel leuk om het pakket voor de reviews nog voor jullie te unboxen.

Vandaag laat ik dus alleen zien wat er nou allemaal in zit en geef een hele korte omschrijving en eerste indruk. In het pakket zitten 5 producten en het kostte 5 euro. Dat komt neer op 1 euro per product.
 

Als eerst zit er een oogschaduwpallet in met 3 kleuren. De kleuren zijn prachtig maar de verpakking verdient geen schoonheidsprijs. Geen mooie verpakking maar wel stevig en handig voor onderweg. De oogschaduws zijn wel erg mooi en bevallen tot nu toe erg goed.
 

De kwasten van ELF vind ik al super fijn en gelukkig zat ook in dit pakket echt een fijne kwast. Het is een fluffie brede kwast. Perfect voor highlighter.
Vloeibare eyeliner gebruik ik elke dag dus komt altijd goed van pas. De verpakking ziet er mooi uit en werkt fijn. Het kwastje vind ik ook prettig in gebruik.
Ook zat er een wimperkruller in. Ik gebruik er eigenlijk nooit een. Maar het werd wel eens tijd dat ik er een ging gebruiken. Deze vind ik erg fijn werken.
De mascara’s van ELF wil ik al een tijdje proberen. Of ze fijn zijn weet ik nog niet. Ik heb deze nog niet geprobeerd. Ook hoor ik nooit zo veel van de mascara’s van ELF.
Ik vind het een heel erg leuk pakket! Zeker leuk als je nog niet heel lang met make-up bezig ben. Voor 5 euro heb je 5 hele leuke producten waar je ook echt wat aan hebt.

3 opmerkingen: