zaterdag 27 september 2014

Wish list

Wish list artikelen vind ik altijd enorm leuk om te lezen. Een tijdje geleden maakte ik er een maar ik vond het wel weer tijd worden voor een update. Daarom maak ik vandaag een artikel met make-up producten die ik nog heel erg graag wil proberen.

Het eerste product dat ik jullie laat zien daar speel ik een beetje mee vals. Ik heb het nu over de Hoola bronzer van Benefit. Dit is een bronzer die echt al enorm lang op mijn verlanglijstje stond. Ik ben dol op bronzer en gebruik het dan ook elke dag. Op de dag dat ik dit schrijf ben ik net terug van een ochtend shoppen en heb ik hem eindelijk gekocht! De dag hiervoor zocht ik de foto’s voor dit artikel uit. Ik vond het toch nog wel leuk om deze erbij te doen ook al heb ik hem net gekocht.
De reden dat ik het zo lang heb uitgesteld is natuurlijk de prijs. Dit product kost 33 euro. Nu loop ik stage bij de Douglas dus kreeg ik personeelskorting en ik had nog een cadeaubon.
Een YSL lipstick staat ook al heel erg lang op mijn verlanglijstje en deze wilde ik eigenlijk ook nog van mijn cadeaubon kopen. Helaas hadden ze de kleur die ik graag wilden niet meer dus blijft deze nog even op mijn verlanglijstje staan. Maar zodra ze de kleur weer binnen hebben kan ik deze ook van mijn wish list afstrepen.
Real technic kwasten staan nog steeds op mijn wish list. Ik stond voor een klein schap met de kwasten in Spanje maar aangezien ze de expert face kwast niet hadden heb ik ze toch maar overgeslagen. Ooit wil ik die kwast nog wel graag hebben.
Over de Mac blendingkwast hoor je niets anders dan goede verhalen. Dit zou echt de key zijn voor alle mooie ooglooks. Ik ben heel benieuwt en wil deze dan ook erg graag proberen!
En als laatste de Mac mineralized skinfinish in soft en gentle. In reviews ziet hij er zo mooi uit dat ik deze wel heel erg graag wil proberen. Ook vind ik het een leuk high end product omdat je met zo een product gewoon heel erg lang doet en dan vind ik hem het geld wat meer waard.
Dat was mijn wish list. Welke producten wil jij nog graag hebben??

3 opmerkingen:

  1. Mooie wishlist! Soft & Gentle van Mac wil ik ook zoo graag hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha precies ook mijn wishlist, wat leuk! X

    BeantwoordenVerwijderen