vrijdag 26 september 2014

Sleek ultra mates V2 darks palette

Zoals ik al eerder heb verteld kwam ik in Spanje in de winkel best wel vaak Sleek tegen. Het oh so special palette was een product wat nog op mijn wish list stond maar daarnaast heb ik nog een heel erg mooi palette weten te scoren.

Omdat ik het prachtige merk nog een keer tegen kwam besloot ik om nog een palette uit te zoeken. Ik besloot voor de ultra mattes v2 darks palette te gaan. Dit is een palette met allemaal matte kleuren. Ik ging voor dit palette omdat ik heel erg van matte kleuren hou maar het soms best moeilijk is om een goed gepigmenteerde mooie matte kleur te vinden. Een palette met matte kleuren is dus erg handig!
Het palette ziet eruit als elk ander sleek palette. Matt zwart met glanzende letters erop. Ik vind het erg mooi en best wel luxe ogen. Ook zit de verpakking erg stevig in elkaar dus lekker makkelijk om mee te nemen.
Elke oogschaduw heeft weer zijn eigen naam.
De bovenste rij van links naar rechts: Orbit, Ink, Highness, Noir, Dune, Pillow Talk.
De onderste rij van links naar rechts: Thunder, Maple, Flesh, Paper Bag, Villan, Fern.
De kleuren zijn heel verschillend maar toch goed met elkaar te combineren. Over het algemeen zijn het wat donkerdere kleuren maar er zitten ook drie hele mooie lichte tinten in die perfect zijn voor op het bewegend ooglid.
Hier zien jullie de swatches van de bovenste rij. Ik was bang dat de swatches totaal niet goed zouden uitpakken omdat ik dat eigenlijk altijd heb met de matte oogschaduws van Sleek. Gelukkig vind ik dat de swatches er wel heel erg goed uit zien.
Ook de onderste rij ziet er super uit. De pigmentatie is goed, de structuur is heel erg fijn en je kunt echt goed overweg met deze oogschaduws.
Ik ben heel erg blij met het palette. Mijn verzameling van Sleek palette blijft groeien. De palette kosten 9,95 per stuk.

5 opmerkingen:

 1. Leuke kleurtjes, love the look die je hebt gemaakt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sleek is echt zo een prachtig merk. Dit palette bewijst dat alleen maar weer; wat een prachtige en intense kleuren. Love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jaa sleek is zo mooi! Ik bezit helaas nog geen palette maar hoorde dat ze nu ook bij de V&D te koop zijn dus zal er binnenkort even langs gaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sleek heeft ook gewoon zulke mooie palettes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi palette, mooie look heb je gemaakt ook! X

  BeantwoordenVerwijderen