woensdag 24 september 2014

The body shop body sorbet

Een veel besproken product afgelopen zomer was toch wel de body sorbets van The body shop. Ik was er meteen benieuwt naar toen ik deze in het persbericht zag staan. Aangezien ik op vakantie ging naar Spanje ben ik daarvoor nog even naar The body shop gerent om er een te halen. Op vakantie ben ik hem gaan testen.

Een body sorbet is een product dat je huid op een frisse manier licht hydrateert zonder een plakkerig gevoel achter te laten.
De verpakking ziet er onwijs leuk uit. Je ziet de kleur van het product er licht doorheen en het logo van de geur staat erop. Simpel maar toch erg leuk!
De verpakking is erg groot. Er zit 200 ML in. Niet heel erg handig om mee te nemen maar ik moet zeggen dat ik me er niet heel erg aan stoorde. Ik vind het wel fijn dat je veel product krijgt.
Het product zit in een tube. De tube werkt goed, snel en hygiƫnisch. De dop sluit ook goed af en je kunt hem gerust meenemen zonder je zorgen te hoeven maken of de tube gaat lekken.
De substantie is heel erg apart maar zeker niet verkeerd. Je moet het echt voelen om te zien en voelen hoe apart deze structuur is. Ik vind het heel erg makkelijk over de huid verspreiden en het trekt zonder plakken erg snel in.
Of ik het heel erg verfrissend vond nee niet echt. Je moet hem echt in de koelkast bewaren wil je het verfrissend maken. Daarnaast smeerde ik alleen maar met zonnebrand en after sun. Echt een product voor de hete zomerdagen en op het strand vind ik het dus niet.
Dit wil natuurlijk niet zeggen dat het een slecht product is. Ik vind het juist nu ik weer in Nederland ben een heel erg fijn product. Ik smeer het vaak op in plaats van een parfum omdat het hydrateert en een heerlijke geur achter laat.
Ik vind het over het algemeen een fijn product. Het werkt fijn en ruikt heerlijk. Heel erg verfrissend is het niet op de echt hete dagen. Het product kost  11 euro en het product is in 4 verschillende geuren.

4 opmerkingen:

 1. Ik ben niet zo voor de subantie als ik het teste in de winkel, dus heb ik het nooit gekocht :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Best duur voor een product dat niet echt doet wat het zegt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb er pas zelf 1 gekocht en ik vind ze heel fijn, trekken lekker in. verfrissend nee dat vind ik het ook niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuk, maar goedkoop is het niet. maar ik ben wel erg benieuwd naar dit geworden!

  BeantwoordenVerwijderen