dinsdag 23 september 2014

Kiko mono oogschaduw

Kiko is een ontzettend mooi en leuk merk. Heel erg jammer dus dat het nog steeds niet in Nederland te krijgen is. Ik heb ergens gehoord dat er een Kiko winkel in Amsterdam komt maar of dat echt zo is weet ik niet. Afgelopen zomer heb ik wel een prachtige Kiko oogschaduw kunnen scoren in Spanje.

Het product komt in een kartonnen doosje. Ik vind dit erg leuk omdat het wat extra luxe uitstraalt.
De verpakking zelf is simpel maar zeker niet lelijk. Hij zit stevig in elkaar en je hoeft niet bang te zijn dat hij open gaat als je hem meeneemt.
De kleur vind ik echt prachtig. Ik was meteen verkocht toen ik deze zag. Dit is de kleur 116. De kleur heeft geen naam wat ik best wel jammer vind. Dat maakt een product soms toch net wat leuker. De kleur zelf is donker/ mos groen. Het is naast dat het een groene tint is toch wel een heel goed draagbare kleur. Ik moest bij deze kleur ook wel een beetje denken aan teskuh van teskuh.nl.
De swatch is ook echt prachtig. De structuur van de oogschaduw is erg fijn. Hij korrelt niet maar is juist heel erg zacht. Er komt erg veel pigment vanaf maar de kleur is op het ooglid ook goed op te bouwen.
Ik ben super blij met deze oogschaduw. De kleur is perfect en hij werkt ook heel erg fijn. Ik kocht hem in Spanje maar je kunt hem in Nederland online bestellen of misschien binnenkort in een winkel in Amsterdam. Deze oogschaduw kostte 2.90.

6 opmerkingen:

 1. Volgens mij heb ik deze ook! Hij is mooi he :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooie kleur echt leuk voor de herfst! en ik zag deze oogschaduw gisteren in een look van Femme, de herfst look! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie kleur voor de herfst, hij is goed gepigmenteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw echt prachtig! Heel mooi kleurtje. Perfect voor deze tijd van het jaar!

  BeantwoordenVerwijderen