donderdag 25 september 2014

Sleek oh so special palette

Na het Au natural palette stond al vrij snel het Oh so special palette van Sleek op mijn verlanglijstje. In mijn laatste Wish list artikel hebben jullie dat ook kunnen zien. Toen ik in Spanje een schap met Sleek producten tegen kwam kon ik me niet inhouden en nam ik het Oh so special palette mee.

De palette van sleek komen altijd in een heel erg mooi doosje. Ik vind het persoonlijk altijd erg leuk als producten nog extra in een doosje verpakt zitten.
Het palette zelf is zoals elk palette van sleek zwart met in glanzende letters het merk erop. De verpakking oogt luxe en zit stevig in elkaar.
De kleuren van sleek hebben elk een aparte naam.
De bovenste rij van links naar rechts: Bow, Organza, Ribbon, Gift Basket, Glitz, Celebrate.
De onderste rij van links naar rechts: Pamper, Gateau, The Mail, Boxed, Wrapped Up en Noir.
Hier zien jullie alle kleuren die in het palette zitten. Ik vind de kleuren echt prachtig. Je kunt er zowel lichte dagelijkse looks mee maken als donkerdere avond looks. Ook zitten er matte en shimmer kleuren in. Wat ik ook erg fijn vind is dat er een basic matte highlighter in zit en een matte zwart.
Dit is de bovenste rij met kleuren. Ik vind het altijd lastig om sleek palette te swatchen omdat naar mij gevoel de swatches er gewoon niet zo mooi uitzien als dat de kleuren zijn. Toch vond ik de bovenste rij nog aardig gelukt. De pigmentatie en structuur van de oogschaduws is gewoon heel erg goed.
Wat ik voor de bovenste rij zij geld ook voor de onderste rij. De matte kleuren komen op swatches altijd heel erg slecht over maar die zijn ook echt prachtig en super makkelijk om mee te werken.
De oogschaduws zijn fijn om mee te werken en goed van pigmentatie. Gewoon zoals we van Sleek gewend zijn. Ik ben super blij met het palette en gebruik hem bijna dagelijks. Ik raad hem iedereen aan. Sleek palette kosten 9,95 per stuk.

8 opmerkingen:

 1. Deze staat echt al best lang bovenaan m'n lijstje, maar ik hoop stiekem altijd dat iemand hem voor m'n verjaardag of iets koopt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb dit palette ook en ik ben er zo ontzettend blij mee! Vooral de roze tinten uit dit palette zijn helemaal mijn ding.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit palette moet ik echt aanschaffen! Ik zie hem zo vaak voorbij komen en ik vind hem echt geweldig

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit was het eerste palette van Sleek dat ik kocht, hij is echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit zijn zeker mooie kleuren ik gebruik ze zelf ook met veel plezier x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt zo een mooi palette!

  BeantwoordenVerwijderen