woensdag 10 september 2014

TAG: dromen

 
Een hele tijd geleden werd ik getagd door iemand die de tag dromen had gemaakt. Ik heb geen idee meer wie het is dus als degene dit leest laat een reactie achter dat schrijf ik je er alsnog bij. Ik heb de tag toen nooit gedaan maar ook nooit verwijderd. Het leek mij wel heel erg leuk om hem toch nog te doen.

De tag gaat dus over dromen. Het zijn 8 vragen.
 Hoe ziet je droom vriend/man er uit? 
Ik heb nu 2,5 jaar een vriend en hij ziet er wel ongeveer uit als mijn droom vriend/man denk ik. (een foto kunnen jullie vinden op de over mij pagina). In ieder geval vind ik het wel een plus punt als een jongen blond haar heeft.
 Hoe ziet je droom huis er uit?
Mijn droom huis is niet te groot maar heeft wel gewoon genoeg ruimte voor mijn spullen. Ik kom niet graag ruimte te kort. Ook zou ik wel een mooie badkamer en een inloopkast erin willen hebben. Als ik doorga met schoonheidsspecialiste zou ik het ook heel erg leuk vinden om een salon aan huis te hebben.
Hoe ziet je droom gezin er uit?
Ik zou eigenlijk maar 1 kind willen hebben. Dat vind ik echt meer dan genoeg. Maar je weet natuurlijk nooit hoe ik daar later over denk.
 Wat is je droom baan?
Hmmm ik zou heel erg graag wel iets met beauty willen doen maar wat precies dat weet ik nog niet. Ik ga nu beginnen met schoonheidsspecialiste en misschien wil ik dan nog groeien tot huidspecialist.
Wat is je droom vakantie?
Mijn droomvakantie is gewoon lekker weer, veel ijsjes en veel zwemmen. Waar het is maakt me niet zo heel veel uit al zou ik wel graag nog een keer naar Jamaica willen.  

 Welk doel droom je te bereiken? 
Ik moet heel eerlijk zijn dat ik hier niet echt goed antwoord op weet. Ik heb niet echt een heel erg groot doel op het moment die ik wil bereiken. Ik doe op het moment gewoon wat goed voelt en wat mij een goed idee lijkt. Echt een doel heb ik dus niet.  
Wat is je misverkiezing droom? (geen hongersnood, zuiverwater voor
iedereen,…)
Ik denk dat ik wel iets zou willen doen aan financiële problemen. Geldproblemen brengen erg veel stress met zich mee en zorgen op het moment ook voor veel scheidingen. Ook zorgt het indirect en direct voor honger en daklozen.

Van wat (voorwerp) droom je om het te hebben? 
Iets wat ik op het moment wel graag zou willen hebben is een goeie camera. Dan kan ik gewoon mooiere foto’s maken en misschien ook wel gaan filmen. Nu heb ik daar geen camera voor.
En dit was de tag over dromen. Het lijkt me heel erg leuk als jij hem ook gaat doen, zet dat dan hieronder in de comments dan kan ik jou versie van de tag lezen.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten