donderdag 11 september 2014

Catrice lippolish


Stiekem was ik best wel blij dat er een made to stay lippolish uit ging. Ik vind 5 euro echt best wel duur voor zo een product en was daarom blij dat ik hem kon proberen voor de helft van de prijs. Omdat de andere kleuren nog wel te koop zijn leek het mij alsnog wel erg leuk om mijn mening over dit product te geven.

De verpakking vind ik ontzettend leuk. Hij is niet ontzettend groot waardoor hij makkelijk mee te nemen en op te bergen is. Daarnaast ziet hij er ook gewoon erg leuk uit. De kleur komt niet alleen terug op de dop maar ook op de verpakking zelf.
De applicator ziet er heel erg goed uit. Niet heel bijzonder maar dat maakt hem juist heel erg fijn. Die bijzondere aparte applicators die vind ik meestal toch niet fijn.
Ook ziet de kleur er al erg mooi uit. Het is een rode kleur die bijna naar het roze neigt. Hij heet 040 let’s Red Loud!
 
De pigmentatie is super goed. Ook op mijn lippen ziet hij er heel erg mooi uit. accentueert geen velletjes en laat mijn lippen er mooi uit zien. De finish is gewoon hetzelfde als een lipgloss, erg shiny dus. Ik vind het wel erg mooi.
Het product voelt fijn aan op de lippen en plakt niet zo erg dat het vervelend is. Ook blijft hij redelijk lang zitten, zeker voor een lipgloss.
Ik vind het een erg fijn product! Ik ben erg blij dat ik hem voor de helft van de prijs heb kunnen testen. Nu weet ik tenminste dat ik best nog wel een andere kleur voor 5 euro zou willen kopen.

2 opmerkingen:

  1. Toen ik de verpakking zag dacht ik serieus dat het een mascara was!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind €4,99 ook best duur voor een lipproduct van Catrice. Deze heb ik ook zien liggen voor € 1 in de opruimbakjes, maar het was niet helemaal mijn kleur dus ik heb hem maar laten liggen.

    BeantwoordenVerwijderen