dinsdag 9 september 2014

Action CC cream

Sinds ik niet meer bij de Action werkt ben ik echt niet meer up to date van wat ze allemaal hebben en wat er nieuw is. Zeker de eerste maand dat ik er weg was wilde ik even een tijdje niet meer naar de Action. Toch vind ik het nog steeds leuk om hun spulletjes uit te proberen en ben ik er laatst weer eens geweest. Ik nam hun nieuwe CC cream mee.

Wat ik vooral erg fijn vind is dat ze goed verpakt zitten in een kartonnen doosje. Het ziet er best goedkoop uit maar laten we eerlijk zijn dat is het ook. Nu weet je tenminste zeker dat het niet gebruikt is. Dat heb ik liever dan dat ik de kleur beter kan testte.
Hier zien jullie de CC cream in zijn tube. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de verpakking niet lelijk vind. Matt zwart is nooit verkeerd vind ik. Ook is het een hygiƫnische verpakking, zit er genoeg in en kan je hem makkelijk meenemen en opbergen.
Dit product is een kleur corrigerende foundation met Vitamine E en Vitamine A. Ook bevat dit product spf 15 en zegt het product dat het matterend is en de poriƫn minder zichtbaar maakt.
Ik heb het product in de kleur Fair. Volgends mij is dit de lichtste kleur maar dat weet ik niet zeker.
De verpakking werkt super fijn en je kunt het product heel erg goed doseren. De dop zit stevig op de verpakking.
De kleur vind ik erg mooi. Hij is erg licht en totaal niet oranje. De kleur is goed voor mij en ik dnek dat hij voor meer lichte huidjes wel goed zal zijn. Voor de hele lichte huidjes misschien nog iets te donker. Ik ben nu iets bruiner door de zon en voor mij is deze eigenlijk nu iets te licht. Hiervoor was hij perfect voor mij.
De substantie is heel erg fijn en brengt goed en makkelijk aan. Het product dekt goed maar natuurlijk niet als een foundation. Daar is het ook een CC cream voor. Ik vind het wel belangrijk dat zo een soort product gewoon wel minimaal een medium dekking heeft en dat heeft deze zeker.
Op mijn gezicht ziet hij er heel erg mooi uit. Hij egaliseert mijn gezicht heel erg mooi en ik krijg een erg natuurlijk effect. Of hij matt is? Niet helemaal maar hij glimt ook zeker niet. Ik vind dit wel fijn want bij een matte foundation krijg is meestal last van droge plekjes en een heel onnatuurlijk effect. Deze CC cream heeft een natuurlijk effect dat niet al te veel glimt maar ook niet helemaal matt is.
Ik ben super blij met deze CC cream en heb hem al heel erg veel gebruikt! De CC cream kost 1,29.

4 opmerkingen:

 1. Ik heb deze zelf ook maar ik moet hem nog uittesten. Het klinkt alvast veelbelovend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De verpakking vind ik wel mooi, en voor eht geld ga ik hem zelf ook gewoon eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De BB-cream heb ik eens geprobeerd en dat was helemaal niets, maar dit ziet er uit als een heel fijn product! Zeker het testen waard

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb deze CC Cream ook :)
  Maar gebruik hem niet veel!
  X

  BeantwoordenVerwijderen