zaterdag 20 september 2014

Persoonlijk #5

Het is weer tijd voor een persoonlijk stukje. Ik ben alweer een tijd terug van vakantie en het normale leven is weer begonnen. Het leek mij heel er leuk om jullie weer een update te geven.

De laatste keer dat ik iets persoonlijks schreef was volgends mij dat ik geslaagd was voor mijn examens. Voor mij lijkt dat alweer een eeuwigheid geleden. Ook ben ik alweer een hele tijd terug van vakantie. Het was echt super! Gelukkig hebben we echt top weer gehad in Spanje.
Voor vele is het normale leventje weer begonnen en ook ik moest weer naar school. Maar echt normaal was het nog niet. Natuurlijk vond ik het super leuk om met mijn nieuwe opleiding te beginnen. (Allround schoonheidsspecialiste). De afgelopen week was veel introductie en informatie maar aankomende week ga ik daadwerkelijk beginnen met de lessen. Wel heb ik al veel leuke mensen ontmoet en heb ik heel veel zin in aankomede week.
Elke vrijdag loop ik stage bij de Douglas. Afgelopen vrijdag was mijn eerste stage dag. Toevallig was ik met nog een andere stagiair die op dezelfde school zat alleen in een andere klas. Ik vond dat heel erg leuk omdat ik niet de enige was die nog niet veel wist. Ik vond mijn eerste dag heel erg leuk maar ook nog wel wennen. Je kan natuurlijk nog bijna niks en ik vind het moeilijk als je steeds moet vragen wat kan ik doen. Ik zou het liefst gewoon meedraaien met de rest maar dat kan natuurlijk nog niet. Ik vond het wel echt een hele leuke dag met veel leuke mensen! Ik kijk heel erg uit naar mijn stage aankomende periode.
Ik hoop dat bij jullie het normale leventje niet teveel is tegengevallen na zo een heerlijke vakantie!

1 opmerking: