vrijdag 19 september 2014

The body shop evening

Een tijdje geleden kreeg ik een mailtje van The Body Shop dat er een avond was georganiseerd voor mensen met een Body Shop kaart. Ik was nog nooit naar zo een speciale avond geweest dus het leek mij wel leuk om er eens een kijkje te gaan nemen. Natuurlijk heb ik daar wat leuke dingetjes geshopt die ik jullie vandaag ga laten zien.

Op de avond stonden hapjes en drankjes klaar, Er waren speciale aanbiedingen bovenop de normale aanbiedingen die er al waren, Je kreeg dubbele punten op je spaarkaart, bij besteding aan 30 euro kreeg je een goodiebag en je kon je opgeven voor make-upadvies.
Hierboven zien jullie de dingen die ik gekocht heb. In de winkel stonden allemaal voordeelpakketjes. Je kon dan twee of drie producten uit dezelfde lijn kopen voor een goedkopere prijs dan dat je ze los moet kopen. Ik vond dit er wel heel erg aantrekkelijk uitzien. Ik heb een hele gevoelige huid die op het moment heel er vet is maar in de winter ook heel erg droog kon zijn. Daarom heb ik mede door de mevrouw die mij hielp een set gekocht met producten uit de aloë vera lijn. Hier in zit een gel die je op geïrriteerde plekjes kunt aanbrengen en een masker. Los kosten deze producten dus 30 euro samen maar in dit setje 20.
Omdat ik graag aan de dertig euro wilde komen omdat ik dan de goodiebag kreeg kocht ik nog een scrub. Ik wil al een tijdje een scrub van The Body Shop proberen en vooral deze trok mijn aandacht al toen ik de reviews voorbij zag komen. Ik ging voor de framboos body scrub. Deze kostte 15 euro.
Hierboven zien jullie de producten die ik heb gekregen omdat ik boven de dertig euro had besteed.
Bij besteding van 30 euro kreeg je naast de goodiebag ook nog een beautifying oil cadeau. Dit is een olie die je voor je haar, gezicht en lichaam kunt gebruiken. Ik ging voor de geur mango. Deze zien jullie achter het gezichtsborsteltje staan. Normaal kost deze 10 euro.
In de goodiebag zat als eerste het gezichtsborsteltje. Deze vond ik echt super schattig. Ik had nu een grote van de Hema die wel aan vervanging toe was. Ik heb een electrische gezichtsborstel maar ik vind dit toch een stuk handiger om mee te nemen. Deze kost normaal 5 euro.
Daar naast staat de gentle eye make-up remover van de camomile lijn. De grote flacon hiervan kost 12 euro. Dit is een kleinere verpakking die waarschijnlijk 5 a 6 euro kost.
Daar achter staat weer een full size product. Dit is de almond douchegel. Sinds ik een douche gel van The Body Shop geprobeerd heb ben ik er echt gek op! Deze kost normaal 7 euro.
Helemaal vooraan staat er een kleine verpakking van de Coconut shower cream. Ik heb normaal gesproken echt een hekel aan cocosnoot. Ik vind het echt heel erg vies, maar deze vind ik eigenlijk best wel lekker! Deze kleine verpakking kost normaal 3 euro.
Daarnaast licht nog een kam. Ik vond dit een hele leuke en verassende toevoeging in de goodiebag. Ik vind het fijner om mijn haar met een kam te kammen als het nat is. als mijn haar droog is dan borstel ik het met een borstel. Normaal kost deze 5 euro.
Ik ben gek op de body butters, ik was dan ook super blij toen ik zag dat er een kleine body butter in de geur mango in de goodiebag zat. Deze kost normaal 6 euro.
En als aller laatste zat er nog een stoffen tas in. Ik vind het persoonlijk super leuk omdat deze tassen gewoon heel erg handig zijn en je ze ook niet snel ergens anders tegenkomt. Deze tas kun je dan ook, volgends mij, niet in de winkel kopen.
Dat was alles wat ik heb gekocht en gekregen. Zijn jullie wel eens naar zo een avond geweest?

3 opmerkingen:

  1. wat een leuke dingetjes en veel dat je krijgt! x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super leuk dat je daar bent geweest, ik kon helaas niet, het zijn altijd van die gezellige avonden :) Leuke producten heb je gescoord :D

    BeantwoordenVerwijderen