woensdag 3 september 2014

NYX jumbo eyepencil

NYX is een merk die al heel erg lang op mijn verlanglijstje staat. Zeker het product die ik jullie vandaag ga laten zien. Het is denk ik het product dat ik al het langste wil en nu eindelijk heb kunnen bemachtigen. Ik heb al erg veel over dit product kunnen lezen en alles wat ik erover las was positief. Ik was erg benieuwt!

Het jumbo eye pencil is in veel verschillende kleuren te krijgen. Ik heb hem in de kleur milk. De populairste kleur. Het is een matte witte kleur die je voor heel erg veel verschillende dingen kunt gebruiken.
Dit is trouwens wel de kleur die heel erg vaak is uitverkocht. Je moet dus even zoeken! Zelf had ik geluk. Hij stond niet meer in het schap zelf maar toen ik het ging vragen kwam er een hele zak vol uit het magazijn. Is het schap dus leeg vraag het gewoon!
Het potlood zelf is jumbo, groot dus. Geen potlood om een mooie eyeliner mee te maken maar daar wilde ik hem natuurlijk ook niet voor gaan gebruiken. Je kunt trouwens wel met een kwastje eroverheen en alsnog en eyeliner maken.
Het potlood moet je slijpen met een grote puntenslijper. Ik heb dit zelf nog niet geprobeerd maar NYX zegt dat het gewoon kan.
Het product is heel erg gepigmenteerd. Je zet een streep en je heb meteen een spierwitte streep op je huid. De substantie is heel romig en brengt super fijn aan. Ik gebruik er persoonlijk wel een oogschaduw basis onder maar ik heb hem nog niet geprobeerd zonder.
Persoonlijk kocht ik dit product om hem als basis kleur voor mijn oogschaduw te gebruiken. Zoals je op de foto zet maakt hij de kleuren veel intenser. Ik heb hem al een aantal keer onder mijn oogschaduw gedragen en mijn ooglooks zien er echt een stuk beter uit!
Je kunt het potlood ook nog gebruiken om als highlighter te gebruiken of op de waterlijn. Hiermee moet je wel een beetje uitkijken want het is wel echt wit. Het kan wel heel erg wit worden.
Ik ben heel erg blij met dit potlood. Ik had best hoge verwachtingen maar die heeft hij allemaal waargemaakt. Ik gebruik hem nu bijna elke dag onder mijn oogschaduw. Ik kocht hem bij de douglas op Utrecht centraal voor 5.50.

4 opmerkingen: