maandag 22 september 2014

Miss sporty vloeibare lipstick

Vloeibare lipsticks zie je de laatste tijd bij steeds meer merken verschijnen. Ik vind ze persoonlijk heel erg leuk en meestal ook verassend fijn werken. Ook miss sporty kwam met de vloeibare lipsticks en ik heb er twee getest.

De miss sporty vloeibare lipsticks komen in 6 kleuren. Het zijn hele uiteenlopende kleuren. Ik heb er twee van.
De verpakking vind ik persoonlijk leuk. Natuurlijk komt het in een lipgloss verpakking. Ik vind het niet goedkoop ogen of aanvoelen. Ze zien er leuk uit.
De eerste kleur die ik jullie laat zien is 300 Coral flush. Dit is een oranje/ perzik koraalkleurtje. Ik vond deze zo leuk omdat ik van koraalkleuren hou en omdat deze gewoon net iets anders was dan ik al in mijn stash heb aan koraaltinten.
De applicator is een heel simpel lipgloss kwastje. Ik vind dit wel prima omdat het gewoon handig werkt.
De kleur is best opvallend. Hij is net iets lichter dan de normale koraaltinten wat heb echt opvallend maakt. Ik vind hem persoonlijk heel erg mooi.
Dit is de kleur 400 full red. Op de foto ziet hij er heel erg roze uit maar op de volgende foto kunnen jullie zien dat dit niet het geval is.
Hier zien jullie de kleur al een stuk beter. het is geen rood maar het zit een beetje tussen een my lips but better en een rode kleur in. De applicator is natuurlijk weer hetzelfde.
 
Hier zien jullie de kleur op mijn lippen. Op de foto iets lichter uitgevallen. Persoonlijk vind ik het een hele mooie en draagbare kleur. Wordt dus niet bang voor de naam want echt rood is deze lipstick niet.
Hier zien jullie nog even de swatches van de producten op mijn arm. Ze zijn echt goed gepigmenteerd en er komt ook echt veel kleur vanaf. Ze blijven goed zitten en voelen ook erg prettig aan op de lippen. Wat ook erg belangrijk is ze plakken totaal niet.
Ik ben heel erg blij met deze producten. Ik gebruik ze graag! Ze kosten 3.99 per stuk.

6 opmerkingen:

 1. De kleuren zien er mooi uit en ze zijn nog betaalbaar ook x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb ze nu een aantal keer voorbij zien komen en begin ze steeds leuker te vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb de twee felste kleuren ook, echt fijne producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik wil ze ook! maar jammer genoeg niet in België te koop! x

  BeantwoordenVerwijderen